fbpx

Заради страха и паниката на Петър, Фермата напусна Павел

Блиц Новини

Кадри БТВ: Заради страха и паниката на Петър, Фермата напусна Павел

Отварянето на плик №11 както се очакваше не донесе нищо добро за обитателите на Фермата или поне за половината от тях. Без бой си тръгна още един от тях след поредица от гласувания, заради различни мнения в отбора на Елбетица.

Момчето, което влезе в играта по-късно взе страха на останалите мъже с уменията и заявката си за силен противник. Това много добре го виждат особено останалата света троица в отбор на Елбетица – Петър, Жоро и Андрей.

След като разбраха, че им се отваря възможност да отстранят силен играч от противника започна и наддаването кой мъж от Канатица да бъде.

Аз съм за Коко, категоричен бе Петър, като в негово лице вижда най-големия си враг. От всичките Коко е най-опасен и ако ни занулят пендарите до финала ще страдаме страшно много. Той е най-най-логичния избор. Това, което дамите не разбират е, че остават още дуели и още битки. Моето мнение е, че трябва да си тръгнат или Коко или Павел, но вие решавате, обърна се към момичетата той, след като даде насоката си.

Всички те обаче бяха на мнение жена да се изгони Теди или Лили.

Ние за Павката гласуваме, изказа мнението неговото и на Жоро Андрей. Защото той е много силен.

След като се разбра, че двама души ще бъдат имунизирани Петър не се забави с индивидуалната обработка на дамите, за да наложи мнение.

Златен шанс за Елбетица, каза той на Присияна. Помисли реално. Ако отстраним силен мъж и ние побеждаваме във всички дуели, няма да изгубим никой. Ако не отстраним такъв, защото дуелите са предимно мъжки, ще бъде това, което се случваше и досега. Като видя, че с дамите няма да се получи, започна обработката на Жоро с когото не си говореха да този момент.

Ако ударим силен мъж ние всички ще отидем на финал. Сега ако го направим сме фаворити.

Продължи с опитите да навие всички ако не да изгонят Коко, то поне това да е Павел, като обвини дамите, че ги е страх от Лили и Теди затова искат да отстранят жена. Отидоха да гласуват без да са постигнали съгласие как точно да действат, но Петър до последно набиваше, че трябва да е мъж и то силен. За него бе жизнено важно да използва този шанс и да разчисти пътя пред себе си.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!