fbpx

Заради съмнителни снимки: Ексхумираха покойник в шуменско село

Новини
външна реклама

Снимка pixabay

Вражда за имоти между двама братя наложи ексхумацията на 72-годишен мъж  от шуменското село Гусла. Един от синовете му направил снимки на баща си преди да бъде погребан. Мъжът е починал преди 4 месеца.

Процедурата по изваждане и препогребване в селското гробище била извършена в един ден в началото на седмицата, а до нея се стигнало след издадено прокурорско постановление, пише “Труд”.

външна реклама

Според хора от селото, 72-годишният Ю.Б. най-вероятно е издъхнал от Covid-19 или друго заболяване и едва ли е жертва на насилствена смърт. Точно заради това никой от съселяните му не искал да участва като гробар в ексхумацията.

Пенсионерът, бивш работник в “Кремиковци” и вдовец от години, живеел заедно с малкия си син. Според запознати, баткото водел съдебни дела за имоти, а селската къща още не била поделена.

Преди да бъде погребан бащата, той се усъмнил и направил няколко кадъра с GSM-а си на тялото. На тях в областта на лицето личали сенки.

Мъжът подал жалба, в която изразил съмнения относно смъртта на баща си, погребан на 25 януари т.г. Последвала и проверка в хода, на която били разпитвани местни хора.

До момента е известно единствено, че покойникът не е имал приживе пневмония, а по-прецизни експертизи ще се произнесат за точната причина за смъртта му и дали има някакви смъртоносни увреждания в областта на главата.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Вики от „Мастило“ – жертва на нападение в Испания

външна реклама Снимка профил ФБ Певицата Виктория Терзийска, която широката публика познава като вокалистка на група „Мастило“, стана жертва на опит за измама в Барселона, пише „Монитор„. Изпълнителката на „В ръцете ти е най-добре“ е на почивка в Испания в компанията на мъжа си – бизнесменът Петър Величков. външна реклама …

Новини
1
Politico: Процентите на ГЕРБ падат

външна реклама Кадър видео ФБ Ерозията на доверието е голяма и за това свидетелстват данните на брюкселското издание Politico, което следи обществено-политическите процеси не само у нас, но и в цяла Европа. Само преди седмица, когато у нас започнаха да излизат и първите социологически проучвания, стана ясно, че ударът за …

Новини
Нова операция на КАТ в цялата страна

външна реклама Кадър видео БНТ В ход е полицейска операция за недопускане на управление на моторни превозни средства от водачи, употребили алкохол или наркотични вещества, съобщи гл. инспектор Дамян Владинов от отдел „Пътна полиция“ – ГД „Национална полиция“. Полицейските действия ще продължат до 22 юни 2021 г. Операцията се провежда …