fbpx

Гешев съобщи: Заместник апелативният прокурор на Варна Иван Тодоров почина при трагични обстоятелства

Новини
външна реклама

Снимка профил туитър

При трагични обстоятелства след тежко боледуване и продължително и трудно възстановяване на 4 юли почина Иван Тодоров – заместник апелативен прокурор във Апелативна прокуратура – Варна, съобщиха от пресслужбата на държавното обвинение.

Не е ясно каква е точната причина за смъртта на прокурора. Според сайта Афера обаче става въпрос за самоубийство.

външна реклама

Главният прокурор Иван Гешев и ръководството на Прокуратурата на Република България изказват искрените си съболезнования на близките и приятелите му.

Иван Колев Тодоров е роден на 11 октомври 1956 година. През 1983 г. се дипломира като юрист в Юридическия факултет на СУ „Свети Климент Охридски“. Започва работа в системата на Прокуратурата на Република България през март 1984 година като младши прокурор в Районна прокуратура – Варна, пише Морето.

От юли 1992 г. до март 1993 г. заема длъжността и.д. районен прокурор, след което започва неговата кариера в Окръжна прокуратура – Варна.

От април 1998 година до 2010 година е заместник – апелативен прокурор на Апелативна прокуратура – Варна. От 2010 година става прокурор в същата структура. На длъжността заместник на административния ръководител на АП-Варна е назначен отново през 2018 година.

Иван Тодоров е награждаван многократно за високия му професионализъм и за цялостната му работа. В неговата кариера той винаги е проявявал принципност и стриктност, доказал е способността си да организира и ръководи екип, както и да води комуникация с различни структури на държавната администрация.

Под наблюдението на Окръжна прокуратура-Варна е започнато досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта му.

Прокурорите, следователите и съдебни служители от апелативния район изказват своите искрени съболезнования на семейството му.

Светла му памет!

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
ДБ и ИБНИ ще подкрепят правителство, което да следва посоката на служебните министри

външна реклама Кадър видео ФБ Бъдещото управление трябва да се следва посоката и стандарта, който зададоха някои от министрите в служебното правителство. Това обявиха от „Да, България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ след общи консултации, посветени на бъдеща подкрепа за евентуален кабинет на ИТН. външна реклама „На тази база …

Новини
Водещата на БНТ изригна в смях пред Хаджигенов

външна реклама Кадър видео БНТ С чувство за хумор съпредседателят на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ (ИБГНИ) Николай Хаджигенов обяви в сутрешния блок на БНТ, че ще заеме поста вицепремиер по космическите въпроси. На фона на често използваната от него ирония думите му не бяха приети сериозно. Ето как приключи …

Новини
Дойче веле: Борисов обижда, защото го е страх

външна реклама Кадър видео ФБ Нервният изблик на лидера на ГЕРБ срещу Бойко Рашков може да бъде разглеждан като симптом. Агресията, включително нападателния тон, често е израз на страх, на фрустрация. Борисов вероятно усеща, че политическата му кариера е смъртно ранена и възмездие – не за безобразния му език, а …