fbpx

Заклеймиха Сашко още преди да е стартирал

Блиц Новини

Кадри и снимки инстаграм

С наближаването на края на годината приключиха всички риалити формати. Победителите са ясни, наградите раздадени. След обилна порция коледни филми през празничните дни, още в първия ден на новата година на екран ще се появи Сашо Кадиев. Вече се анонсира новото шоу със забавен характер, в което ще му помагат Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Сашко напусна “Преди обед” и екранната си половинка Деси Стоянова, като сподели, че го прави за да се посвети на ролите си в театъра, да осъществи лични и творчески планове и най-вече – да се отърве от ранното ставане, което е всеизвестно на всички му е най-големия кошмар. Неведнъж Деси е започвала сутрешното предаване сама в изчакване той да се появи.

Дали на екипа и на шефовете му им писна от липсата на дисциплина и сложиха край на кариерата му като водещ или той сам е решил да премине в по-късен часови пояс не е ясно, но ето че само половин година след трогателната раздяла с колегите и зрителите на обедния блок, обаятелният актьор отново ще подпише договор, и то със същата телевизия? И кой да знае, че новото му шоу ще се казва “Кой да знае?”.

Кадиев вече подгрява старта и от социалните мрежи като обяви, че това „Ще бъде страшна гимнастика за корема и за мозъка“.

Но това не е всичко. Традиционно Александър Кадиев е и водещ на “България търси талант”, където вече няколко сезона в журито присъства майка му Катето Евро, така че е логично и напълно оправдано да се направи прогнозата, че през настъпващата 2024-а му е писан висок рейтинг и ще води най-малко два формата по БТВ.

Милица Гладнишка също се присъединява към екипа на вечерното шоу и зарязва Гала, както това направи и Ромина Тасевска.

Новината за новото амплоа на Сашко не очарова много зрителите и то в най-гледаното време по БТВ.

В най-гледаното време? Сашо Кадиев? Вие сериозно ли?

Не очаквайте високи резултати

Доста смело да сложите това предаване в топ прайтайма. Или ще е пълен провал, или голям хит

Ей, няма отърване.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!