fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук/Яна Маринова, Нова телевизия: Закъса го: Яна Маринова призна за парите от “Капките”

Любимката на зрителите Яна Маринова продължава доста спорното си участие във формата “Като две капки вода” по Нова телевизия.

След поредния си провал в пеенето в ролята на Стивън Тайлър от “Аеросмит”, актрисата ще се опита да изкупи срама с нещо по-простичко като задача.

Тя трябва да направи имитация на българската естрадна легенда Роси Кирилова.

Маринова сподели нещо любопитно за хонорара, който вече е прибрала за появата си в предаването.

Без да назовава сумата, тя призна, че от нея няма да види почни нищо.

“ХОНОРАРЪТ от Капките го добавих към бюджета за следващия си ФИЛМ”, това написа Яна във Фейсбук.

Думите ѝ са пряк отговор на критиките и обидните коментари на злите езици, че от продукцията са я “позлатили” за изпълненията ѝ, въпреки липсата на певчески данни.

Нещо повече, актрисата признава, че е можела да изхарчи парите за себе си, но е предпочела да ги намести в общия бюджет на бъдещия си творчески проект.

“Продадох колата си, за да довърша “Игра на доверие” и сега нямам автомобил”, признава Яна Маринова.

Тя обаче не съжалява за това, защото парите според нея са само средство, за да сбъднеш мечтите си.

“Въпросът ми към хейтърите е „Вие коя мечта си сбъднахте или е много трудно и все някой много ви пречи!?”, това добави в публикацията си актрисата.

Тя е огорчена от това, че много хора буквално я обиждат и се надсмиват на усилията ѝ в “Капките”.

От друга страна обаче е дълбоко трогната от любовта на публиката, която ѝ прощава грешките.

За тях Яна Маринова има специално послание.

“На всички, които толкова много ме подкрепяте в Като две капки вода – благодаря ви! Славно време си изкарвам и не ме мислете – по-щастлива отдавна не съм се чувствала, трудностите винаги ме забавляват, защото мога да се надсмея над себе си. А усилията, които полагам не са сапун – няма да се изтъркат. Някой ден, този момент ще ми се отплати, зная го от опит”, това написа актрисата в социалната мрежа.

Типично в свой стил, Яна Маринова не пропуска и да се пошегува със себе си.

Понеже новото издание на “Капките” е навръх Великден, тя предупреди: “Пазете си яйцата, че ще се напукат, ако ви изпея нещо!”

Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

Блиц Новини
Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден Куп глупости изсипаха рано сутрин на Никулден в ефира водещите на bTV. Крак повлече полузаспалия Пепи Бакърджиев, който мислеше за празника, но и за колегата си Димитър Тасев, когото трябваше да включат на живо от САЩ. Спортният журналист …

Блиц Новини
Статуетката на „Мастършеф“ мина през чаршафите на Лора, преди да я връчат на Марианна

кадри bTV, Инстаграм/Лора Асенова Сезонът на „Мастършеф“ може да е свършил, но страстите около него не стихват. И е много вероятно да се разгорещят още повече заради скандална снимка в Инстаграм на най-обсъжданата участничка – Лора. Миската, която директно призна, че е имала флирт със съдията в предаването шеф Кустев, …

error: Content is protected !!