fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук/Яна Маринова, Нова телевизия: Закъса го: Яна Маринова призна за парите от “Капките”

Любимката на зрителите Яна Маринова продължава доста спорното си участие във формата “Като две капки вода” по Нова телевизия.

След поредния си провал в пеенето в ролята на Стивън Тайлър от “Аеросмит”, актрисата ще се опита да изкупи срама с нещо по-простичко като задача.

външна реклама

Тя трябва да направи имитация на българската естрадна легенда Роси Кирилова.

Маринова сподели нещо любопитно за хонорара, който вече е прибрала за появата си в предаването.

Без да назовава сумата, тя призна, че от нея няма да види почни нищо.

“ХОНОРАРЪТ от Капките го добавих към бюджета за следващия си ФИЛМ”, това написа Яна във Фейсбук.

Думите ѝ са пряк отговор на критиките и обидните коментари на злите езици, че от продукцията са я “позлатили” за изпълненията ѝ, въпреки липсата на певчески данни.

Нещо повече, актрисата признава, че е можела да изхарчи парите за себе си, но е предпочела да ги намести в общия бюджет на бъдещия си творчески проект.

“Продадох колата си, за да довърша “Игра на доверие” и сега нямам автомобил”, признава Яна Маринова.

Тя обаче не съжалява за това, защото парите според нея са само средство, за да сбъднеш мечтите си.

“Въпросът ми към хейтърите е „Вие коя мечта си сбъднахте или е много трудно и все някой много ви пречи!?”, това добави в публикацията си актрисата.

Тя е огорчена от това, че много хора буквално я обиждат и се надсмиват на усилията ѝ в “Капките”.

От друга страна обаче е дълбоко трогната от любовта на публиката, която ѝ прощава грешките.

За тях Яна Маринова има специално послание.

“На всички, които толкова много ме подкрепяте в Като две капки вода – благодаря ви! Славно време си изкарвам и не ме мислете – по-щастлива отдавна не съм се чувствала, трудностите винаги ме забавляват, защото мога да се надсмея над себе си. А усилията, които полагам не са сапун – няма да се изтъркат. Някой ден, този момент ще ми се отплати, зная го от опит”, това написа актрисата в социалната мрежа.

Типично в свой стил, Яна Маринова не пропуска и да се пошегува със себе си.

Понеже новото издание на “Капките” е навръх Великден, тя предупреди: “Пазете си яйцата, че ще се напукат, ако ви изпея нещо!”

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!