fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук/Яна Маринова, Нова телевизия: Закъса го: Яна Маринова призна за парите от “Капките”

Любимката на зрителите Яна Маринова продължава доста спорното си участие във формата “Като две капки вода” по Нова телевизия.

След поредния си провал в пеенето в ролята на Стивън Тайлър от “Аеросмит”, актрисата ще се опита да изкупи срама с нещо по-простичко като задача.

Тя трябва да направи имитация на българската естрадна легенда Роси Кирилова.

Маринова сподели нещо любопитно за хонорара, който вече е прибрала за появата си в предаването.

Без да назовава сумата, тя призна, че от нея няма да види почни нищо.

“ХОНОРАРЪТ от Капките го добавих към бюджета за следващия си ФИЛМ”, това написа Яна във Фейсбук.

Думите ѝ са пряк отговор на критиките и обидните коментари на злите езици, че от продукцията са я “позлатили” за изпълненията ѝ, въпреки липсата на певчески данни.

Нещо повече, актрисата признава, че е можела да изхарчи парите за себе си, но е предпочела да ги намести в общия бюджет на бъдещия си творчески проект.

“Продадох колата си, за да довърша “Игра на доверие” и сега нямам автомобил”, признава Яна Маринова.

Тя обаче не съжалява за това, защото парите според нея са само средство, за да сбъднеш мечтите си.

“Въпросът ми към хейтърите е „Вие коя мечта си сбъднахте или е много трудно и все някой много ви пречи!?”, това добави в публикацията си актрисата.

Тя е огорчена от това, че много хора буквално я обиждат и се надсмиват на усилията ѝ в “Капките”.

От друга страна обаче е дълбоко трогната от любовта на публиката, която ѝ прощава грешките.

За тях Яна Маринова има специално послание.

“На всички, които толкова много ме подкрепяте в Като две капки вода – благодаря ви! Славно време си изкарвам и не ме мислете – по-щастлива отдавна не съм се чувствала, трудностите винаги ме забавляват, защото мога да се надсмея над себе си. А усилията, които полагам не са сапун – няма да се изтъркат. Някой ден, този момент ще ми се отплати, зная го от опит”, това написа актрисата в социалната мрежа.

Типично в свой стил, Яна Маринова не пропуска и да се пошегува със себе си.

Понеже новото издание на “Капките” е навръх Великден, тя предупреди: “Пазете си яйцата, че ще се напукат, ако ви изпея нещо!”

Блиц Новини
Градушката остави много убити животни по полето

Кадри Нова ТВ Огромни щети причиниха поредицата от градушки в различни части на страната през миналата седмица. Пострада доста имущество на хората като автомобили, покриви, прозорци. Постепенно възстановяването започна, хората подменят изпочупеното по имотите си. Не са малки и щетите по полето и в градините на хората. Редица насаждения пострадаха, …

Блиц Новини
Мариан Бачев подгонен от НАП за задължения

Снимка профил ФБ Актьорът комик Мариан Бачев е получил уведомление, че е неизряден платец и трупа задължения. Много хора са изпадали в такава ситуация, някои дори идея нямат, че дължат нещо, докато не се наложи да ползват административни услуги. Той сподели с феновете си в социалната мрежа, че вече е …

Блиц Новини
Иван и Андрей: Защо спира „Фермата“?

Кадри Неофишъл, ютуб Ние се сраснахме с Фермата. Голяма част от зрителите вярват, че това е формат на Иван и Андрей. Той формално не е, но на практика остава такова впечатление. Андрей сподели, че той е бил за продължаване на предаването, но Иван е бил против. В един момент не …

error: Content is protected !!