fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук, Яна Маринова, Нова телевизия: „Загубена съм без вас“: Яна Маринова вади таен коз в Капките

Яна Маринова продължава малко отчаяната си борба за признание в шоуто за имитации “Като две капки вода” по Нова телевизия.

До момента, въпреки огромното ѝ желание, тя все остава недооценена от журито, макар феновете ѝ да я подкрепят изцяло.

А ако знаем нещо за Яна, то е, че тя много трудно се отказва от нещо, особено ако има подкрепата на хората.

От една страна много професионално, а друга – съвсем човешки, Маринова реши да обърне специално внимание на хората, които са ключова част от предаването, но остават на втори план и в прекия, и в преносния смисъл.

Това са танцьорите, които са част почти всяко изпълнение, но вниманието към тях е всъщност недостатъчно.

Актрисата публикува видео от репетициите на хореографията за следващата ѝ задача, а тя е да влезе в ролята на горещата певица Келис и да изпълни една от най-провокативните ѝ песни, в която се пее за млечен шейк, но подтекстът е съвсем друг.

“Загубена съм без вас!”,

това признава Яна Маринова на момичетата и двете момчета от балета, който със сигурност ще има много важна роля в изпълнението.

До момента актрисата получава доста критични оцентки, особено за пеенето, което изглежда хич не ѝ се отдава.

Но пък Яна подхожда всеки път с огромен ентусиазъм към “Капките”.

Песента на Келис като цяло не е от най-трудните и не изисква особена техника на пеене.

Може би пък точно с нея Яна Маринова най-сетне ще блесне, след като не успя да го направи в ролята на любимия ѝ Майкъл Джексън и дори с удивителната прилика с рок певицата Милена в младия ѝ период.

При всички случаи многобройните почитатели на актрисата ще са отново на нейна страна, не само заради таланта ѝ, а и за благородните малки жестове, които тя прави за околните. В този случай – за фантастичните танцьори на “Капките”.

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

Блиц Новини
Продукцията връща Петър във Фермата

Кадри БТВ Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото. Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да …

error: Content is protected !!