fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук, Яна Маринова, Нова телевизия: „Загубена съм без вас“: Яна Маринова вади таен коз в Капките

Яна Маринова продължава малко отчаяната си борба за признание в шоуто за имитации “Като две капки вода” по Нова телевизия.

До момента, въпреки огромното ѝ желание, тя все остава недооценена от журито, макар феновете ѝ да я подкрепят изцяло.

външна реклама

А ако знаем нещо за Яна, то е, че тя много трудно се отказва от нещо, особено ако има подкрепата на хората.

От една страна много професионално, а друга – съвсем човешки, Маринова реши да обърне специално внимание на хората, които са ключова част от предаването, но остават на втори план и в прекия, и в преносния смисъл.

Това са танцьорите, които са част почти всяко изпълнение, но вниманието към тях е всъщност недостатъчно.

Актрисата публикува видео от репетициите на хореографията за следващата ѝ задача, а тя е да влезе в ролята на горещата певица Келис и да изпълни една от най-провокативните ѝ песни, в която се пее за млечен шейк, но подтекстът е съвсем друг.

“Загубена съм без вас!”,

това признава Яна Маринова на момичетата и двете момчета от балета, който със сигурност ще има много важна роля в изпълнението.

До момента актрисата получава доста критични оцентки, особено за пеенето, което изглежда хич не ѝ се отдава.

Но пък Яна подхожда всеки път с огромен ентусиазъм към “Капките”.

Песента на Келис като цяло не е от най-трудните и не изисква особена техника на пеене.

Може би пък точно с нея Яна Маринова най-сетне ще блесне, след като не успя да го направи в ролята на любимия ѝ Майкъл Джексън и дори с удивителната прилика с рок певицата Милена в младия ѝ период.

При всички случаи многобройните почитатели на актрисата ще са отново на нейна страна, не само заради таланта ѝ, а и за благородните малки жестове, които тя прави за околните. В този случай – за фантастичните танцьори на “Капките”.

външна реклама
Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

error: Content is protected !!