fbpx

Забременя ли? Еда Едже проговори за първите й брачни дни и нощи след сватбата

Блиц Новини

Кадри БТВ и снимка инстаграм/Еда Едже: Забременя ли? Еда Едже проговори за първите й брачни дни и нощи след сватбата

Не стихва интересът в турските медии към една от главните героини в сериала „Опасно изкушение“ по БТВ – Йълдъз, в чиито образ се превъплъти.

Звездата на турското кино Еда Едже.

Скоро БТВ ще намали в програмата си броя на епизодите, но това няма да намали известността й.

Интересът към нея е огромен и всяка нейна стъпка се следи както от феновете, така и от професионалистите, отразяващи живота на звездите. След огромният успех на сагата в Турция, чиито снимки продължиха пет години и грандиозния финал Еда се отдаде на заслужена почивка.

Неведнъж тя е споменавала в интервю, че сега е момента да обърне внимание на личния си живот и така направи.

Веднага след края на снимките се омъжи за дългогодишната си любов баскетболиста Буграхан Тунджер. След блестящата церемония заминаха на сватбено пътешествие.

Връщайки се от медения си месец, Едже каза пред турска медия: Буграхан започна работа. Аз все още си почивам.

На въпрос към нея: „Мислите ли за деца?“ отговори: „Все още обмисляме това.

Току-що се върнахме. Бракът ни е чудесен“, той отговори.

Актрисата много пъти е била в ролята на майка и това никак не е непознато за нея.

Eда Едже, която приключи със снимките с финала на „Забранената ябълка“ каза, че планира работа вече догодина.

Много нейни фенове й задават въпрос: „Защо не е изразила позиция по отношение на отказа на „Дисни“ да излъчи турския сериал „Ататюрк“.

Еда не е крила политическата си ориентация, но след изказването й на наградите на списание „HELLO“, тя е много предпазлива в коментарите си и предпочита да запази мълчание по темата.

 


Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!