fbpx

Забавен епизод предложи Стани богат за зрителите

Блиц Новини

Кадри БТВ

Няколко въпроса и най-вече техните отговори забавляваха зрителите снощи в „Стани богат“. Дамата Цветана Вълканова от Враца, стигна до въпрос за 3000 лв, като преди това си заключи сумата от 2000 лв и точно навреме. Следващият въпрос се оказа непреодолим за нея. Той беше: „Как Менделеев достига до идеята за Периодичната таблица според популярната легенда?“

Тук дамата тотално се оплете като в главата й изникна споменът за ябълката, чиито падане става причина за голямо откритие.

Слушали сме тази легенда, как ябълка пада на главата на Менделеев и му дошла идеята да състави таблицата, без колебание отговори тя.

На кого?, учудено попита Билалов, но получи същия отговор.

Такава легенда съм слушала, но дали точно това е поводът да се напише таблицата, поколеба се за миг, но след това решително посочи точно този отговор. Естествено изгоря след като оплете учените и събитията около тях, дори Билалов бе безсилен, но пък стана повод за малко веселие сред зрителите.

Мдаа, ябълката паднала на главата на Менделеев 🤣

Ябълка паднала на главата на Менделеев! 😃 Ще падна! 🙂
Още на „кабуки“ ме загуби. А в началото имах надежда за добра игра – оказа се заблуда. 🙂

Може да е заспал под ябълка

Въобще снощното издание се оказа доста весело и със следващия участник. Въпросът за 3000 лв докара смях в залата, но и отпадане на поредния участник.

Ехидната прилича на избухлив таралеж, обясни Билалов, особено сравнение с куоката, която се хили като луда. Това е най-забавното животно, обясни водещият като показа и нагледно какво представлява животното.

След толкова забава и този участник отпадна, като си тръгна със сумата от 500 лв. Какво ще предложи дамата медиатор в сайт за запознанства ще проследим тази вечер.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!