fbpx

Забавен епизод предложи Стани богат за зрителите

Блиц Новини

Кадри БТВ

Няколко въпроса и най-вече техните отговори забавляваха зрителите снощи в „Стани богат“. Дамата Цветана Вълканова от Враца, стигна до въпрос за 3000 лв, като преди това си заключи сумата от 2000 лв и точно навреме. Следващият въпрос се оказа непреодолим за нея. Той беше: „Как Менделеев достига до идеята за Периодичната таблица според популярната легенда?“

Тук дамата тотално се оплете като в главата й изникна споменът за ябълката, чиито падане става причина за голямо откритие.

Слушали сме тази легенда, как ябълка пада на главата на Менделеев и му дошла идеята да състави таблицата, без колебание отговори тя.

На кого?, учудено попита Билалов, но получи същия отговор.

Такава легенда съм слушала, но дали точно това е поводът да се напише таблицата, поколеба се за миг, но след това решително посочи точно този отговор. Естествено изгоря след като оплете учените и събитията около тях, дори Билалов бе безсилен, но пък стана повод за малко веселие сред зрителите.

Мдаа, ябълката паднала на главата на Менделеев 🤣

Ябълка паднала на главата на Менделеев! 😃 Ще падна! 🙂
Още на „кабуки“ ме загуби. А в началото имах надежда за добра игра – оказа се заблуда. 🙂

Може да е заспал под ябълка

Въобще снощното издание се оказа доста весело и със следващия участник. Въпросът за 3000 лв докара смях в залата, но и отпадане на поредния участник.

Ехидната прилича на избухлив таралеж, обясни Билалов, особено сравнение с куоката, която се хили като луда. Това е най-забавното животно, обясни водещият като показа и нагледно какво представлява животното.

След толкова забава и този участник отпадна, като си тръгна със сумата от 500 лв. Какво ще предложи дамата медиатор в сайт за запознанства ще проследим тази вечер.


Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

Блиц Новини
Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи

Кадър Фейсбук: Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи Братята Халваджиян са едни от най-успелите българи. Те са символ на успеха. Макар и доста критикувани в социалните мрежи резултатите им са безпорни. Топ предаванията по гледаемост в българския ефир и по БТВ и по Нова тв …

error: Content is protected !!