fbpx

За зрителите Осман е истинския победител в Мастър шеф

Блиц Новини

Кадри БТВ

Марианна Александрова е големият победител в осми сезон Мастър шеф. Освен титлата, тя грабна и голямата награда от 100 000 лв. На финала Марианна се изправи срещу бившия боксьор Осман Пенд и фаворитката на останалите хоби-готвачи – Биляна Стамова. Варненката представи своето морско меню, за което говореше че се готви от три години.

Въпреки че не бях любимка на своите конкуренти, успях да се утвърдя и да стигна до финал. Такъв адреналин и положителна емоция не бях изпитвала никога досега. Дълбоко в сърцето си винаги съм знаела, че ще бъда на финал, някак предварително знаеше преди старта на кулинарната битка.

За финала тя представи родния си град с тристепенно меню, базирано на задълбочено 3-годишно проучване. Марианна приготви „черноморска супа с лаврак, миди, скариди и хайвер“, „филе от калкан с цвят от тиквичка и картофен фондан“ и „кейк по варненски с тиквички и бял шоколад“.

След като грабна титлата сподели пред всички присъстващи и зрителите:

По време на Мастър шеф калих характера си. Имах много възходи, по-малко падения и станах доста по-устойчив човек – на стрес, на емоции. Това е най-голямото приключение в целия ми живот. Няма да го забравя никога. Трудно ми е да повярвам, че така бленуваната статуетка най-накрая е в ръцете ми и ще бъде там, където й е мястото – във Варна!.

Но оказа се повечето не са съгласни с тази победа и за тях Осман е истинския фаворит. Той бе фаворит през цялото време и само малка грешка в десерта го спъна.

Бях убедена, че Осман ще спечели. През всичкото време беше непоколебим в готвенето, беше наистина готвач с харизмата на победител! Затова толкова много яд изпитвам към журито. А като гледам коментарите, повечето хора са съгласни с мен.

Падение за журито!Да се възхищаваш и прехласваш на едни тиквички и един бульон!Ха,ха,ха! Нагласено!Победител и ШЕФ е Осман! Браво Осман!Бъди горд със себе си!Всичко се видя на екрана!

Жалко! Осман беше по-добрият избор. Един достоен и креативен млад човек!

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!