fbpx
Блиц Новини

Кадри бТВ: За първи път в Стани богат: Син издаде забрана на майка си

Кметът на село Беловец Гюнур Мустафова седна на стола на богатството тази вечер.

Тя си тръгна скоропостижно, но остана в историята на телевизионната игра, като първият участник, на който бе забранено да заключва сигурни суми.

външна реклама

„Беловец е село с 1600 жители. Много наши хора обаче се лутат между европейските страни и селото, но е хубаво, че младите започнаха да се връщат. Не правим обаче много сватби“, каза в началото на „Стани Богат“ Мустафова.

Водещият Михаил Билалов поиска да разбере също от нея защо мечтае да засади гора.

„Районът ни не е обезлесен, но да посадиш гора и да посадиш дърво, винаги е нещо хубаво и означава, че пускаш корени там, където живееш добре, и имаш намерение там да прекараш живота си“, отговори Гюнур по бТВ.

„Друго нещо, което е ми е любопитно, ти си магистър по философия, това как ти помага“, попита Билалов.

„Когато имам нужда да остана сама със себе си или да реша някакъв много сложен казус, това много ми помага“, отвърна Мустафова, която бе придружена в телевизионната игра от двамата си сина.

Много скоро обаче Билалов се изненада, разбирайки, че участникът няма право да заключва сигурни сума. Оказа се, че това е било изричното желание на малкия син на Гюнур – Венсан.

„Ами, ако майка ти иска да заключи на 5000 лева и падне на 500, какво ще правим“, попита момчето Билалов.

Венсан само го удостои с усмивка, от което се подразбра, че мнението му остава в сила, а има ли майка, която да откаже на детето си.

Гюнур, разбира се, послуша Венсан, но накрая си тръгна с 500 лева и един неизползван жокер, след като не успя да отговори вярно на въпроса за 2000 лева – Джими Картър е първият американски президент, който е: ръкоположен свещеник, вегетарианец, американски гражданин или роден в болница.

Мустафова реши да не използва жокер и след като използва 50 на 50, останаха отговорите „американски гражданин“ и „роден в болница“.

Дамата заложи на „американски гражданин“ и сбърка.

„Джими Картър младши е роден на 1 октомври 1924 година и е 39-ият американски президент, а първият американски президент, роден като гражданин на Съединените щати, е Мартин ван Бюрен. Сега, въпросът за болницата, разбираме следното, че тогава няма болница. Тоест, няма учредени места за раждане в болница и жените раждат вкъщи или където стане, най-вече вкъщи с хора, които са специалисти, акушерки. Така както се е случвало и в България. В България, мисля, че доста късно става с болниците, където има родилни отделения“, аргументира верният отговор на въпроса Михаил Билалов.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!