fbpx
Блиц Новини

Кадри бТВ: За първи път в Стани богат: Син издаде забрана на майка си

Кметът на село Беловец Гюнур Мустафова седна на стола на богатството тази вечер.

Тя си тръгна скоропостижно, но остана в историята на телевизионната игра, като първият участник, на който бе забранено да заключва сигурни суми.

„Беловец е село с 1600 жители. Много наши хора обаче се лутат между европейските страни и селото, но е хубаво, че младите започнаха да се връщат. Не правим обаче много сватби“, каза в началото на „Стани Богат“ Мустафова.

Водещият Михаил Билалов поиска да разбере също от нея защо мечтае да засади гора.

„Районът ни не е обезлесен, но да посадиш гора и да посадиш дърво, винаги е нещо хубаво и означава, че пускаш корени там, където живееш добре, и имаш намерение там да прекараш живота си“, отговори Гюнур по бТВ.

„Друго нещо, което е ми е любопитно, ти си магистър по философия, това как ти помага“, попита Билалов.

„Когато имам нужда да остана сама със себе си или да реша някакъв много сложен казус, това много ми помага“, отвърна Мустафова, която бе придружена в телевизионната игра от двамата си сина.

Много скоро обаче Билалов се изненада, разбирайки, че участникът няма право да заключва сигурни сума. Оказа се, че това е било изричното желание на малкия син на Гюнур – Венсан.

„Ами, ако майка ти иска да заключи на 5000 лева и падне на 500, какво ще правим“, попита момчето Билалов.

Венсан само го удостои с усмивка, от което се подразбра, че мнението му остава в сила, а има ли майка, която да откаже на детето си.

Гюнур, разбира се, послуша Венсан, но накрая си тръгна с 500 лева и един неизползван жокер, след като не успя да отговори вярно на въпроса за 2000 лева – Джими Картър е първият американски президент, който е: ръкоположен свещеник, вегетарианец, американски гражданин или роден в болница.

Мустафова реши да не използва жокер и след като използва 50 на 50, останаха отговорите „американски гражданин“ и „роден в болница“.

Дамата заложи на „американски гражданин“ и сбърка.

„Джими Картър младши е роден на 1 октомври 1924 година и е 39-ият американски президент, а първият американски президент, роден като гражданин на Съединените щати, е Мартин ван Бюрен. Сега, въпросът за болницата, разбираме следното, че тогава няма болница. Тоест, няма учредени места за раждане в болница и жените раждат вкъщи или където стане, най-вече вкъщи с хора, които са специалисти, акушерки. Така както се е случвало и в България. В България, мисля, че доста късно става с болниците, където има родилни отделения“, аргументира верният отговор на въпроса Михаил Билалов.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!