fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Нещо доста любопитно и забавно се случи в епизода излъчен тази вечер в „Стани богат“. На стола срещу Михаил Билалов играта си продължи Ирина Тончева, която е медиатор.

Вчера тя отговори на първите пет въпроса в предаването за знания, а днес продължи нагоре. Първо участничката отговори, че Алфред Хичкок е написал „Птиците“.

Последва въпрос за 1500 лева, в който тя използва първия си жокер. „Колко чифта крачета има калинката?“, я попита водещият, а вариантите бяха 3, 4, 6 и 8. Жокерът „50:50“ елиминира два грешни отговора и останаха първия и последния. Тя се спря на „А“ и това бе вярно.

„Как се нарича човек, който носи 1/4 белези на африканската раса и 3/4 белези на европейската раса?“ – Метис, Самбо, Албинос или Квартерон, бе следващото питане. Тя помоли публиката за помощ и зрителите дадоха 86 процента подкрепа за D. Участничката се довери на аудиторията и продължи нагоре.

Деветият въпрос бе следният: „Кой Шекспиров герой възкликва: Кон! Кон ми дайте! Кралство срещу кон!“? – Макбет, Хамлет, Ромео или Ричард III?

Тук тя поразсъждава й се ориентира към Ричард III. Билалов я попита дали би рискувала, а Тончева предприе изненадващ ход. Тя бръкна в джоба си и каза: „Имам още един жокер – монетка, на която пише „Да“ или „Не“. Сега пише „Не“ – значи не трябва да рискувам“, каза тя, след което Билалов я поиска, за да я види.

След като й я върна Ирина промени позицията си: „Аз не можах да й задам правилно въпроса май. Монетке, монетке, да отговоря ли с „Ричард III“? Я, каза „Да“. Затова отговарям точно с това. Само да си объркала“, обърна се към монетката Тончева.

„Жокер „Монетке, монетке“ – правилен отговор“, зарадва я Билалов.

Участничката заключи 5000 лева като втора сигурна сума. Въпрос №10 бе: „След експедиция къде Карл Линей за пръв път прилага идеята си за класификация на видовете?“ Вариантите тук бяха Сибир, Сахара, Лапландия и Амазонка. Тя реши да ползва и последния си жокер – „Обади се на приятел“. Той й каза „Лапландия“, но уточни, че не е сигурен. „И аз не съм сигурна, затова ще си взема предната сума“, реши участничката и си тръгна с 3000 лева. Извън играта посочи Амазонка.

Билалов я помоли да попита монетката дали е трябвало да послуша жокера. Тя я хвърли, монетата каза „Да“ и се оказа, че наистина отговорът е Лапландия.

Блиц Новини
Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ Вечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу. Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и …

Блиц Новини
Рязката смяна на температурите носи огромен риск

Кадри Нова ТВ От няколко дни синоптиците тръбят за големи температурни амплитуди. След дни със стойности около и над 30 градуса ще застудее изведнъж. Това е като шок за организма и неговата адаптация.Това може да ни може да се изправи пред различни предизвикателства. Едно от основните последствия от рязката смяна …

Блиц Новини
Шеф Токев коментира козунаците от 200 лева: Органичните яйца са много скъпи

кадри bTV „Порше” или „Ферари” не струват колкото един „Фиат”, този коментар направи шеф Андре Токев по повод рекордната цена от 200 лева за килограм козунак по Великден. В „Преди обед” по bTV той обясни, че един майстор трябва сам да си поставя цената, а не клиентите да я определят. …

error: Content is protected !!