fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Нещо доста любопитно и забавно се случи в епизода излъчен тази вечер в „Стани богат“. На стола срещу Михаил Билалов играта си продължи Ирина Тончева, която е медиатор.

Вчера тя отговори на първите пет въпроса в предаването за знания, а днес продължи нагоре. Първо участничката отговори, че Алфред Хичкок е написал „Птиците“.

Последва въпрос за 1500 лева, в който тя използва първия си жокер. „Колко чифта крачета има калинката?“, я попита водещият, а вариантите бяха 3, 4, 6 и 8. Жокерът „50:50“ елиминира два грешни отговора и останаха първия и последния. Тя се спря на „А“ и това бе вярно.

„Как се нарича човек, който носи 1/4 белези на африканската раса и 3/4 белези на европейската раса?“ – Метис, Самбо, Албинос или Квартерон, бе следващото питане. Тя помоли публиката за помощ и зрителите дадоха 86 процента подкрепа за D. Участничката се довери на аудиторията и продължи нагоре.

Деветият въпрос бе следният: „Кой Шекспиров герой възкликва: Кон! Кон ми дайте! Кралство срещу кон!“? – Макбет, Хамлет, Ромео или Ричард III?

Тук тя поразсъждава й се ориентира към Ричард III. Билалов я попита дали би рискувала, а Тончева предприе изненадващ ход. Тя бръкна в джоба си и каза: „Имам още един жокер – монетка, на която пише „Да“ или „Не“. Сега пише „Не“ – значи не трябва да рискувам“, каза тя, след което Билалов я поиска, за да я види.

След като й я върна Ирина промени позицията си: „Аз не можах да й задам правилно въпроса май. Монетке, монетке, да отговоря ли с „Ричард III“? Я, каза „Да“. Затова отговарям точно с това. Само да си объркала“, обърна се към монетката Тончева.

„Жокер „Монетке, монетке“ – правилен отговор“, зарадва я Билалов.

Участничката заключи 5000 лева като втора сигурна сума. Въпрос №10 бе: „След експедиция къде Карл Линей за пръв път прилага идеята си за класификация на видовете?“ Вариантите тук бяха Сибир, Сахара, Лапландия и Амазонка. Тя реши да ползва и последния си жокер – „Обади се на приятел“. Той й каза „Лапландия“, но уточни, че не е сигурен. „И аз не съм сигурна, затова ще си взема предната сума“, реши участничката и си тръгна с 3000 лева. Извън играта посочи Амазонка.

Билалов я помоли да попита монетката дали е трябвало да послуша жокера. Тя я хвърли, монетата каза „Да“ и се оказа, че наистина отговорът е Лапландия.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!