fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Нещо доста любопитно и забавно се случи в епизода излъчен тази вечер в „Стани богат“. На стола срещу Михаил Билалов играта си продължи Ирина Тончева, която е медиатор.

Вчера тя отговори на първите пет въпроса в предаването за знания, а днес продължи нагоре. Първо участничката отговори, че Алфред Хичкок е написал „Птиците“.

Последва въпрос за 1500 лева, в който тя използва първия си жокер. „Колко чифта крачета има калинката?“, я попита водещият, а вариантите бяха 3, 4, 6 и 8. Жокерът „50:50“ елиминира два грешни отговора и останаха първия и последния. Тя се спря на „А“ и това бе вярно.

„Как се нарича човек, който носи 1/4 белези на африканската раса и 3/4 белези на европейската раса?“ – Метис, Самбо, Албинос или Квартерон, бе следващото питане. Тя помоли публиката за помощ и зрителите дадоха 86 процента подкрепа за D. Участничката се довери на аудиторията и продължи нагоре.

Деветият въпрос бе следният: „Кой Шекспиров герой възкликва: Кон! Кон ми дайте! Кралство срещу кон!“? – Макбет, Хамлет, Ромео или Ричард III?

Тук тя поразсъждава й се ориентира към Ричард III. Билалов я попита дали би рискувала, а Тончева предприе изненадващ ход. Тя бръкна в джоба си и каза: „Имам още един жокер – монетка, на която пише „Да“ или „Не“. Сега пише „Не“ – значи не трябва да рискувам“, каза тя, след което Билалов я поиска, за да я види.

След като й я върна Ирина промени позицията си: „Аз не можах да й задам правилно въпроса май. Монетке, монетке, да отговоря ли с „Ричард III“? Я, каза „Да“. Затова отговарям точно с това. Само да си объркала“, обърна се към монетката Тончева.

„Жокер „Монетке, монетке“ – правилен отговор“, зарадва я Билалов.

Участничката заключи 5000 лева като втора сигурна сума. Въпрос №10 бе: „След експедиция къде Карл Линей за пръв път прилага идеята си за класификация на видовете?“ Вариантите тук бяха Сибир, Сахара, Лапландия и Амазонка. Тя реши да ползва и последния си жокер – „Обади се на приятел“. Той й каза „Лапландия“, но уточни, че не е сигурен. „И аз не съм сигурна, затова ще си взема предната сума“, реши участничката и си тръгна с 3000 лева. Извън играта посочи Амазонка.

Билалов я помоли да попита монетката дали е трябвало да послуша жокера. Тя я хвърли, монетата каза „Да“ и се оказа, че наистина отговорът е Лапландия.


Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

Блиц Новини
Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден Куп глупости изсипаха рано сутрин на Никулден в ефира водещите на bTV. Крак повлече полузаспалия Пепи Бакърджиев, който мислеше за празника, но и за колегата си Димитър Тасев, когото трябваше да включат на живо от САЩ. Спортният журналист …

Блиц Новини
Статуетката на „Мастършеф“ мина през чаршафите на Лора, преди да я връчат на Марианна

кадри bTV, Инстаграм/Лора Асенова Сезонът на „Мастършеф“ може да е свършил, но страстите около него не стихват. И е много вероятно да се разгорещят още повече заради скандална снимка в Инстаграм на най-обсъжданата участничка – Лора. Миската, която директно призна, че е имала флирт със съдията в предаването шеф Кустев, …

error: Content is protected !!