fbpx

За финал Цитиридис се изгаври с всички телевизии и хвърли бомбата: А пък Цветанка Ризова се омъжи!

Блиц Новини

казри bTV

Ако всички предавания на Николаос Цитиридис бяха като последното му, той със сигурност нямаше да падне от ефир.

Това вероятно са си казали много зрители, които са гледали прощаването на комика със шоуто по bTV след четири трудни години.

В последния си ефир Цитиридис си позволи това, което не виждахме често от него.

Гости бяха не случайни поп фолк сензации, а легендата Цветана Манева и винаги интересния Юлиан Вергов.

Като истински комик, Николаос се развихри наистина като за последно, а откриващият му монолог беше пълен със сарказъм не само към bTV, но и към БНТ и Нова телевизия.

Цитиридис откровено осмя “трите национални” за политиката им към предавания и водещи.

“Този телевизионен сезон понесе много загуби. Не забравяйте Орлин Павлов, който вече не води “Събота вечер”. Нана си тръгна от “Съдебен спор”, Ромина си тръгна от “На кафе”. Диана Любенова си тръгна от “Тази събота и неделя”, а Цветанка Ризова се омъжи!”, обяви Николаос, а публиката изпадна в екзалтиран смях.

Важно е да се отбележи, че новината за сватбата на водещата на “Лице в лице” се завъртя по светските издания, но не е потвърдена официално.

“Не споменавам Хекимян, защото говорим за загуби, реално…”, подчерта Цитиридис.

“Мавриков ще ни надживее всички!”, с този възглас завърши тирадата си водещият.

Николаос не пропусна да си заяде с Рачков и със Слави

Цитиридис си направи откровена гавра и с най-популярните лица на вечерното шоу като жанр и нас. Той обясни, че много хора са го карали да завърши шоуто като покани Слави Трифонов или Димитър Рачков за гости.

Комикът пусна за сметка на това идиотско анимационно клипче, показваща подобна ситуация, в която конкурентите му бяха наречени Плешо и Смешо.

Цитиридис завърши отмъщението си към bTV като поръча в студиото най-скъпата пържола със злато за да почерпи музикантите от бенда си. Тя пък беше вкарана на поднос от “лошото момче” в “Мастършеф” шеф Кустев.

“1500 тука, 3000 във Велинград”, коментира Кустев за цената на почерпката, която музикантите ядоха показно с ръце.

 

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!