fbpx

За две предавания Ники Кънчев успя да отврати зрителите

Блиц Новини

Кадри БТВ

Нещо не върви гладко повторната поява на така наречения „мистър Стани богат“ Ники Кънчев след десет годишната пауза. Дали е доста пренавит и иска да се изкара в добра светлина, леко досади и то само за две предавания на зрителите, които отново си поискаха Михаил Билалов.

Ще подминем встъпителната реч, с която откри епизода, защото не се спря дотам.

Кънчев сякаш все още не може да излезе от ролята си на радиоводещ и се впуска в дълги и безмислени обяснения за неща, които зрителите виждат. Дразнещи са и напъните да изпъкне, да покаже колко много знае, че дори прекъсва участниците и се впуска в монолог, че чак учуди играча срещу себе си.

И да ти кажа, откакто се роди дъщеря ми се смени това нещо. Вече първите не са рождените дати.

Непрекъснато поставяше участника в неловка ситуация, но той като добре възпитан човек, мълчаливо кимаше в знак на съгласие с напъващия да покаже знания и ерудиция.

Алекси, когато почвах, разбрах едно нещо. „Стани богат“ обича смелите играчи. Нямаше ме дълго в това предаване, ще започнем отначало, закани се той, затова че не успяват да отговорят на въпроси извън зададените на екран.

Това адски много подразни и възмути зрителите.

Толкова ме отвратиха тия думи,че още не мога да се успокоя. Егати префърцунения водещ. И как се заканва,че сме се отпуснали тия години и сега виждаш ли,че ни стегне. Пфу

Жалко за предаването. Не може един журналист да се сравнява с един артист. Сега предаването е скучно, дразнят напъните на Кънчев да разнообрази предаването и само той се напъва да се смее сам на свои подмятания. Доста често изглежда глупаво.

Второ предаване този дребнав и заядлив човек не спира да натяква глупостите си!

Непрекъснато повтаря,че е отново тук, а всъщност ужасно куца. Старае се да догони, компенсира, да се наложи видимо спонтанно, а всъщност много куцо.

За съжаление твърде много говори, буквално преиграва, действа ми изнервящо.

Прекалено много говори,не дава възможност на участника да изкаже разсъждение, дразнещо е.

Голямо изпитване правите, Г-н Кънчев! На един въпрос бонус още 50 😆

Натири първият играч, който отпадна на въпрос за Вазов и Ботев с обширни и досадни разяснения по въпроса.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!