fbpx

Всичко за кучетата и котките на едно място

Блиц Новини

Имате куче или котка? Тогава най-вероятно знаете, че вашият домашен любимец е важна част от живота ви. Прекарвате време с тях, играете си с тях и се грижите да са добре нахранени и здрави.

В днешно време има много уебсайтове, в които хората споделят знанията си за домашните любимци и задават въпроси относно различни аспекти на грижите за кучета или котки.

 

Сайт за домашни любимци 

Ако искате да научите повече за грижите за домашния си любимец. Тук можете да намерите статии за различни неща, свързани с притежаването на куче или котка; от намирането на подходяща храна за тях до избора на домашен любимец.

 

Кучета

Ако сте любител на животните, трябва да знаете, че кучетата са едни от най-добрите спътници в живота. Те ще бъдат най-добрият ви приятел завинаги! Обучават лесно и са идеални за всяко домакинство. Ако мислите да си вземете куче, защо да не си го вземете сега? Кучета

Единственото, което трябва да направите, е да изберете подходящата за вас порода. Няма съмнение, че има толкова много породи, но някои от тях са по-добри от други, когато става въпрос за съжителство с хора.

 

Осинови 

Ако си търсите ново куче или котка, препоръчваме ви да прегледате обявите за осиновяване. Там ще намерите предостатъчно животни за осиновяване . Най-добрият начин да намерите нов домашен любимец е като разгледате всички обяви и изберете правилното животно за вас.

Обявите за подаряване и осиновяване на домашни любимци са част от Кампанията на Pet4you: Подари, не изхвърляй. Осиновяването на домашен любимец е предпочитан метод в повечето страни, ако искате да научите повече прочетете ТУК 

Ако си търсите нова котка или сте изгубили любимия си космат приятел и искате да го намерите, не търсете повече, а добавете обява в изгубени/намерени животни.

 

Социализирайте кученцето си 

Ще трябва да обучавате кученцето си и да го социализирате, за да му помогнете да се превърне в добре възпитан приятел. Ето някои съвети за отглеждането на вашето кученце от Pet4you

Важно е да социализирате кученцето си възможно най-скоро, за да не се страхува от непознати хора или животни. Колкото по-отворено е то към различни преживявания, толкова по-добре ще се адаптира, когато порасне и се изправи пред нови предизвикателства. Социализацията трябва да продължи през целия му живот.

Най-добрият начин да социализирате кученцето е, като го излагате на възможно най-много различни ситуации. Това включва: срещи с нови хора и други кучета, разходки по оживени улици и возене в автомобили.

Ако имате други животни в къщата, въвеждайте ги постепенно, за да не потискат кученцето в началото.

 

Груминг салони в България

С груминга на кучето се почиства и оформя козината и ноктите, както и се почистват ушите и очите. Различните груминг салони предлагат различни видове процедури, някои от тях дори и SPA за кучета и котки.

Доверете се на профеисоналните Грумъри – Груминг салони  в България

Защо да се доверя на професионалистите ?

Рязането на нокти на кучетата е опасно
Изисква се доза опит за правилното разрестване и отстраняването на старата козина
Домашният ви любимец ще се чуства в безопасност и много обгрижван
След груминг, домашните любимци придобиват по-високо самочувствие

Сайта на www.pet4you.bg обединява всичко за домашните любимци на едно място; Обяви за кучета, котки и други домашни любимци, съвети за правилното им отглеждане, груминг салони и ветеринарни клиники, хотели за кучета и много, много други услуги за животни на едно място.

 

*публикация

 

 


Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

Блиц Новини
Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи

Кадър Фейсбук: Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи Братята Халваджиян са едни от най-успелите българи. Те са символ на успеха. Макар и доста критикувани в социалните мрежи резултатите им са безпорни. Топ предаванията по гледаемост в българския ефир и по БТВ и по Нова тв …

error: Content is protected !!