fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Всичко свърши снощи: България повече няма да гледа „Сървайвър“

Седмият сезон на „Сървайвър“ на практика приключи за голяма част от зрителите с отпадането на Тино.

Нещо повече, създалата се ситуация в играта поставя под въпрос дали изобщо има смисъл от български вариант на световното шоу за оцеляване.

външна реклама

Основната причина е разочарованието от това, че с честна игра не можеш да стигнеш до никъде, дори и в едно предаване, създадено да забавлява.

А това поставя под съмнение целия смисъл на присъствието на „Сървайвър“ в българския ефир.

На практика новото послание – че една игра се печели само с интриги и предателства, беше изречено от водещия Ваня Джаферович преди да угаси факела на Тино:

„През цялото време ти остана верен на принципите си и искаше да играеш честно.

Няма значение, дали това беше правилно в „Сървайвър“, защото това беше твоята игра“.

Или казано по друг начин – спазването на правилата и нормалното спортсменско поведение е само опция, за предаването и продуцентите му няма никакво значение, ако някой спечели, като нарушава нормални общочовешки принципи.

Това предизвика огромно разочарование в зрителите, изразено в коментари като тези:

„Тоя Сървайвър е точно копие на живота в България!

Шепа некадърници и мошеници разказват играта на можещи, знаещи и честни хора, без да подбират средства!

И много жалко, че това са младите хора, които намират това за нормално! Язък за България!

Бягайте от тук, млади хора!!!!“

„Най-добрия, честен и интересен участник в този сезон на Survivor 7 беше Тино. Преди това въобще не го знаех кой е (не съм гледал музикалното реалити в което той е участвал). Но бързо спечели моето уважение.“

„Тино се сбогува със Сървайвър, а тази вечер Сървайвър се сбогува с доста зрители…

Едничката причина, която още ме крепеше едва едва да гледам тази отегчаваща и скучна пародия, беше Тино.

Е, сега вече няма нужда. Догодина може би пак.“

Друг интересен момент, който показва, че предаването „Сървайвър“ си е поставило за цел да докаже, че животът е гаден, подъл и нечестен, е обвинението в „богохулство“, което водещият Ваня Джаферович отправи към Мария.

Тя имаше два шанса са се спаси от елиминация, но не ги използва, като се довери на коалицията от петима играчи „войни“, които играят отборно на практика от самото начало на играта.

Постъпката ѝ беше глупава, защото те предадоха доверието ѝ. Но на фона на всичко това обаче Джаферович направо я нахока, че не е използвала възможността да се опази, дадена ѝ от предаването

Той използва точно този израз – богохулство към „Сървайвър“ и се опита да срине психически Мария. Използва думите, че хиляди българи мечтаят да са на нейно място, а тя ги е разочаровала.

До края си „Сървайвър“ има общо взето две възможности. Първата е да се точи бавно и скучно, докато накрая Благо Джизъса дойде и разбие всички останали претенденти на финала.

Твърдението, че той е нагласен за победител предварително, е подкрепено от много ситуации. Те  са съшити с бели конци, които даже няма смисъл да изреждаме.

Другият вариант  е фаворитът все пак да отпадне и да гледаме грозни кавги и предателства в това, което сега се нарича „голямата коалиция“. За мнозина това ще е истинско удоволствие. Петорката Едис, Павел, Ермина, Геновева и Цецо наистина събра много негативи и повечето зрители искрено желаят провала на всеки от тях.

Която и от двете линии да се избрали сценаристите и продуцентите, зрителите вече са разочаровани.

Те признават, че за тях „Сървайвър“ е изгубил очарованието си. Това поставя под съмнение дали bTV ще продължи да прави нови сезони на скъпия формат.

 

 

 

 

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!