fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Всичко свърши снощи: България повече няма да гледа „Сървайвър“

Седмият сезон на „Сървайвър“ на практика приключи за голяма част от зрителите с отпадането на Тино.

Нещо повече, създалата се ситуация в играта поставя под въпрос дали изобщо има смисъл от български вариант на световното шоу за оцеляване.

Основната причина е разочарованието от това, че с честна игра не можеш да стигнеш до никъде, дори и в едно предаване, създадено да забавлява.

А това поставя под съмнение целия смисъл на присъствието на „Сървайвър“ в българския ефир.

На практика новото послание – че една игра се печели само с интриги и предателства, беше изречено от водещия Ваня Джаферович преди да угаси факела на Тино:

„През цялото време ти остана верен на принципите си и искаше да играеш честно.

Няма значение, дали това беше правилно в „Сървайвър“, защото това беше твоята игра“.

Или казано по друг начин – спазването на правилата и нормалното спортсменско поведение е само опция, за предаването и продуцентите му няма никакво значение, ако някой спечели, като нарушава нормални общочовешки принципи.

Това предизвика огромно разочарование в зрителите, изразено в коментари като тези:

„Тоя Сървайвър е точно копие на живота в България!

Шепа некадърници и мошеници разказват играта на можещи, знаещи и честни хора, без да подбират средства!

И много жалко, че това са младите хора, които намират това за нормално! Язък за България!

Бягайте от тук, млади хора!!!!“

„Най-добрия, честен и интересен участник в този сезон на Survivor 7 беше Тино. Преди това въобще не го знаех кой е (не съм гледал музикалното реалити в което той е участвал). Но бързо спечели моето уважение.“

„Тино се сбогува със Сървайвър, а тази вечер Сървайвър се сбогува с доста зрители…

Едничката причина, която още ме крепеше едва едва да гледам тази отегчаваща и скучна пародия, беше Тино.

Е, сега вече няма нужда. Догодина може би пак.“

Друг интересен момент, който показва, че предаването „Сървайвър“ си е поставило за цел да докаже, че животът е гаден, подъл и нечестен, е обвинението в „богохулство“, което водещият Ваня Джаферович отправи към Мария.

Тя имаше два шанса са се спаси от елиминация, но не ги използва, като се довери на коалицията от петима играчи „войни“, които играят отборно на практика от самото начало на играта.

Постъпката ѝ беше глупава, защото те предадоха доверието ѝ. Но на фона на всичко това обаче Джаферович направо я нахока, че не е използвала възможността да се опази, дадена ѝ от предаването

Той използва точно този израз – богохулство към „Сървайвър“ и се опита да срине психически Мария. Използва думите, че хиляди българи мечтаят да са на нейно място, а тя ги е разочаровала.

До края си „Сървайвър“ има общо взето две възможности. Първата е да се точи бавно и скучно, докато накрая Благо Джизъса дойде и разбие всички останали претенденти на финала.

Твърдението, че той е нагласен за победител предварително, е подкрепено от много ситуации. Те  са съшити с бели конци, които даже няма смисъл да изреждаме.

Другият вариант  е фаворитът все пак да отпадне и да гледаме грозни кавги и предателства в това, което сега се нарича „голямата коалиция“. За мнозина това ще е истинско удоволствие. Петорката Едис, Павел, Ермина, Геновева и Цецо наистина събра много негативи и повечето зрители искрено желаят провала на всеки от тях.

Която и от двете линии да се избрали сценаристите и продуцентите, зрителите вече са разочаровани.

Те признават, че за тях „Сървайвър“ е изгубил очарованието си. Това поставя под съмнение дали bTV ще продължи да прави нови сезони на скъпия формат.

 

 

 

 

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!