Времето през новата седмица чувствително се променя

Новини
реклама

Снимка pixabay
Новата седмица започва със сравнително топло време за сезона.

В понеделник над цялата страна ще бъде предимно облачно, но валежи не се очакват. Максималните температури ще са между 25 и 31 градуса.

Във вторник над западната част от страната ще има превалявания от слаб дъжд. Над останалата част от страната ще е предимно облачно, а по Черноморието ще има променлива облачност. Максималните температури ще са между 23 и 30 градуса.
В сряда валежите ще са над северната част от страната. Температурите ще се понижат и максималните ще са между 21 и 28 градуса.

реклама

В четвъртък валежи се очакват в централната част от страна и по Черноморието. Максималните температури ще са между 19 и 24 градуса.

В петък валежите ще спрат и над цялата страна ще преобладава предимно облачно време. Температурите остават без промяна. През почивните дни над цялата страна времето ще е слънчево. Валежи не се очакват. Максималните температури ще са между 19 и 25 градуса.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
Мика Зайкова пред Фрог: 2,5 млрд. лв. отидоха за глупости, а за преизчисляване на пенсии нямало

реклама Снимка Вихрогон.бг Това каза икономистът и анализатор Мика Зайкова, която коментира за Фрог Нюз изказването на социалния министър Деница Сачева, че държавата няма достатъчно пари, за да бъдат преизчислени пенсиите догодина. А няма? Похарчи 2 млрд. и половина за глупости, обаче за преизчисляване на пенсиите нямало пари. Ако искаме …

Новини
1
Фандъкова: Полицията ще следи за носене на маски, когато на открито има струпване на хора

реклама Снимка профил ФБ От утре носенето на маски на открито става задължително. Контролът за спазване на мерките ще се затегне и полицаите ще бъдат инструктирани, каза Йорданка Фандъкова. Според нея разхождането сутрин рано в парка не изисква маска, ако няма хора наоколо, но това било лично нейно мнение. „Смятам, …

Новини
Цените на хранителните продукти тръгнаха нагоре

реклама Снимка pixabay Забелязва се около 50% поскъпване на основни хранителни продукти по магазините. Докато големите вериги могат да си позволят повече промоции за да привлекат клиенти, не така стои въпроса с малките квартални магазинчета, които логично остават празни. Още един плюс за веригите е, те те могат да си …