fbpx

Волен Сидеров изля личната си драма с жена си пред Карбовски

Блиц Новини

кадри YouTube/Мартин Карбовски

„Къркам си, откакто се помня, но никога не съм вземал наркотици. Нашето поколение прескочи този порок. Ние израснахме със „Слънчев бряг“, това каза Волен Сидеров в интервю с Мартин Карбовски, публикувано в YouTube. Лидерът на „Атака“ призна, че в много скандални ситуации е бил под въздействието на алкохола. Сидеров не скри, че пиенето му е повод за постоянни разговори с жена му.

„Аз ѝ казвам, че аз съм така. Ти си избрала с кого да живееш. Аз ако не бях такъв, нямаше да съм това. Можех да съм някакъв мишок от лабораторията. Нямаше да съм това, щях да съм Мунчо Мунчев Мунчев“, обясни Сидеров. Интервюто му с Карбовски беше по повод дела за хулигански прояви, като нахлуването в Нова телевизия и чупенето на стъкла на Първо районно в София. При първата проява той бил недоволен, че войната в Украйна се отразява едностранчиво. Във втория случай пък търсил отговор, кой е назначил свързаната със случая „Семерджиев“ Симона Радева за полицай.

„Всички глупости, които се говорят, че шмъркам, не са верни. В мене може да намерят 16 промила алкохол, но нито карам, нито нищо. Няма да намерят и един милиграм наркотик“, коментира лидерът на „Атака“, като уточни, че всъщност се шегува за промилите.

Сидеров обясни също, че пиенето за него и за неговото поколение било част от социалното общуване. „Аз съм бил на една маса с Джагаров, с Левчев, с Вики Пасков, с Ицо Калчев. Всички тези общувания бяха на маса със пиене. Не можеш да кажеш, че тези хора на изкуството могат да седнат на маса без пиене“, заяви Волен. Той добави към кръга на хората, с които е пил Румен Леонидов, Ани Илков и Едвин Сугарев.

„Съгласен съм за социалното общуване. А под влияние на алкохол се правят и много революции, алкохолът не е нещо лошо“, отвърна Мартин Карбовски и веднага след това директно му зададе въпроса дали е пил в момента на интервюто. „Да, защо?“, отвърна Сидеров.

„Защото е два часа на обяд“, отвърна Карбовски. Двамата леко поспориха за това, кое е обществено прието и кое може да си позволи един политик. Лидерът на „Атака“ обясни, че политиката със сигурност нанася щети на хората, които са чувствителни, но не ѝ на тези, които са дебелокожи. „Аз затова не искам да правя партия, защото ще почна много да пия“, заяви Карбавски.

По въпроса за щетите, които понасят политиците върху личността си, Волен Сидеров заяви, че те не са се разминали дори и за такива лидери като Бойко Борисов. „И той понесе щети, не го гледай, че се държи така. Дори ми се струва, че той живее в страх. Ние с тебе живеем по-щастливо от него“, заяви Сидеров. „Това е добра новина“, каза в отговор Карбовски. Като заключение по алкохолната тема, Волен заяви, че ако Карбовски все пак реши да влезе в политиката, той е готов да му дава уроци как да пие „професионално, за да не завършиш зле“.

външна реклама


Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!