fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Китодар Тодоров е сред най-обичаните родни актьори, като неговото творчество е познато предимно от сериали и филми, тъй като почти не играе в театъра, заради страх от публика. Той бе гост в предаването „Търси се“ по БТВ, където разкри интересни неща около личния и професионалния си живот. Едно от тях беше, че той по никакъв начин не обича ежедневните разговори по телефона с близки и приятели. В предаването бе включен и брат му Кирил, който живее в чужбина.

„С него се виждаме много рядко, не се и чуваме по телефона. Това не ни пречи изобщо. Като се видим, сме си нон стоп заедно. Аз не вярвам в чуването. Като се чуем какво да си кажем: „Какво е времето?“ Това са глупости за мен. Тотално не вярвам в това, че непрекъснато трябва да звъниш на някого. Това не те прави по-близък с някого. Нищо не променя. Даже баща ми ми се сърди за това. Поякога му звъня на месец-два. А пък споделянето никога не ми е било на сърце, не обичам да споделям“, разкри Китодар, а това доста учуди една от водещите.

„Ти си темерут значи, горката ти жена“, му каза Нели Хаджийска. Тук със сигурност тя не целеше да го обиди, а по-скоро имаше предвид истинския смисъл на тази дума, която означава „човек с необщителен характер, мълчаливец“.

„Всичко, което си го преживявам, си е за мен. Не искам да натоварвам другите хора“, сподели още 48-годишният актьор, а Нели му каза: „Да де, но близостта между хората предполага да си открит“.

„Защо? Аз не крия нещо. Просто не ми се говори за неща, като примерно „какво ти се случи днес“. Баба ми навремето много ми се дразнеше, защото пита – „къде отиваш“, аз отговарям „навън“. „Къде беше?“ – „навън“. Няма, мен ме дразнят тези неща. Това си е моя работа. На жена ми също не се обаждам по цял ден, изобщо не ми хрумва такова нещо. И на децата също. Аз нямам необходимост от това нещо. Брат ми не ми се обажда и аз не му се обаждам, но като се видим е голям кеф. Последно преди две години сме се видяли. Чули сме се от тогава два пъти. Близостта я разбирам от това да не си пречим от една страна, и да си прощаваме от друга страна. И да си готов да направиш нещо за другия. Такива разговори по телефона „как си“, „какво правиш“, ме побъркват направо“, продължи Китодар, а Хаджийска сложи точка на темата с думите: „Ееее, ти направо си голям чешит“.

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!