fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Китодар Тодоров е сред най-обичаните родни актьори, като неговото творчество е познато предимно от сериали и филми, тъй като почти не играе в театъра, заради страх от публика. Той бе гост в предаването „Търси се“ по БТВ, където разкри интересни неща около личния и професионалния си живот. Едно от тях беше, че той по никакъв начин не обича ежедневните разговори по телефона с близки и приятели. В предаването бе включен и брат му Кирил, който живее в чужбина.

„С него се виждаме много рядко, не се и чуваме по телефона. Това не ни пречи изобщо. Като се видим, сме си нон стоп заедно. Аз не вярвам в чуването. Като се чуем какво да си кажем: „Какво е времето?“ Това са глупости за мен. Тотално не вярвам в това, че непрекъснато трябва да звъниш на някого. Това не те прави по-близък с някого. Нищо не променя. Даже баща ми ми се сърди за това. Поякога му звъня на месец-два. А пък споделянето никога не ми е било на сърце, не обичам да споделям“, разкри Китодар, а това доста учуди една от водещите.

„Ти си темерут значи, горката ти жена“, му каза Нели Хаджийска. Тук със сигурност тя не целеше да го обиди, а по-скоро имаше предвид истинския смисъл на тази дума, която означава „човек с необщителен характер, мълчаливец“.

„Всичко, което си го преживявам, си е за мен. Не искам да натоварвам другите хора“, сподели още 48-годишният актьор, а Нели му каза: „Да де, но близостта между хората предполага да си открит“.

„Защо? Аз не крия нещо. Просто не ми се говори за неща, като примерно „какво ти се случи днес“. Баба ми навремето много ми се дразнеше, защото пита – „къде отиваш“, аз отговарям „навън“. „Къде беше?“ – „навън“. Няма, мен ме дразнят тези неща. Това си е моя работа. На жена ми също не се обаждам по цял ден, изобщо не ми хрумва такова нещо. И на децата също. Аз нямам необходимост от това нещо. Брат ми не ми се обажда и аз не му се обаждам, но като се видим е голям кеф. Последно преди две години сме се видяли. Чули сме се от тогава два пъти. Близостта я разбирам от това да не си пречим от една страна, и да си прощаваме от друга страна. И да си готов да направиш нещо за другия. Такива разговори по телефона „как си“, „какво правиш“, ме побъркват направо“, продължи Китодар, а Хаджийска сложи точка на темата с думите: „Ееее, ти направо си голям чешит“.

външна реклама


Блиц Новини
Сашо Кадиев се изцепи брутално по БТВ, Мария Силвестър го срина

кадри bTV: Сашо Кадиев беше поставен на мястото си от Мария Силвестър след нова брутална изцепка Напоследък водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев си позволява да се държи в ефир както си иска, без особено да се съобразява с гостите в предаването. Понякога това е забавно, но често …

Hell's kitchen
Вече не се крият: Шеф Ангелов флиртува открито с Виктория, тя не издържа

Кадри Нова ТВ: шеф Ангелов флиртува открито с Виктория Красавицата от Ергенът обаче явно, че доста умело приема закачките и пусна заучените си дяволите погледи, които хвърляше и в Ергена към Виктор Стоянов. Някак лек и почти незабележим флирт се заформи между строгия шеф Ангелов и Виктория Капитонова – участничка …

Блиц Новини
България се събуди с нов феномен: Кой е Владо Михайлов от Капките и Братя?

Кадри Нова ТВ и инстаграм: Кой е Владо Михайлов от Капките и Братя Феноменалното изпълнение на Владо Михайлов в образа на Фреди Меркюри в „Като две капки вода“ взриви публиката в залата и зрителите пред екраните. За поредна вечер представянето му беше на високо ниво. Талантливият актьор и музикант е …

error: Content is protected !!