fbpx

Влюбената Биляна Гавазова изуми България без грим, остави бизнеса на Стоичков

Блиц Новини

кадри: Фейсбук/Биляна Гавазова, YouTube/Кауфланд

Веригата Кауфланд направи два големи удара на рекламния пазар тази година.

Първо привлече бившата звезда на bTV Биляна Гавазова за свое лице, а след това и най-известният българин – футболната легенда Христо Стоичков.

След като такива любимци на народа рекламират марката, няма как доверието в нея да не расте.

Все така усърдно и подробно показваща качеството на продуктите във веригата, Гавазова реши, че е време да покаже истинското си лице.

И то буквално.

42-годишната легенда на БТВ пусна във Фейсбук снимка, на която е щастлива, естествена и без абсолютно никакъв грим.

Според мнозина така Биляна е още по-чаровна.

Спокойствието и топлината, която блика от нея е напълно разбираема.

На кадъра Гавазова е с мъжа си Тодор Христов, а снимката е поздрав за рождения му ден.

По всичко личи колко е влюбена Биляна Гавазова в половинката си.

„В тази прегръдка съм най-сигурна, не ме пускай никога. Бъди здрав! Другото ще го измислим заедно“, написа Биляна. А феновете ѝ тотално се разтопиха, като научиха, че кадъра е уловен от сина им Алек.

Стоичков се отплаща на веригата за трансферния удар

В това време пък Христо Стоичков показва все по-голямо обвързване с марката.

След като дори собствената му внучка Миа беше включена в кампанията преди първия учебен ден, сега Камата се раздвои, разтрои и даже разчетвори за новия клип на веригата.

Все по-уверен в ролята си на актьор, любимият дядо на България вече кове репликите в клиповете като истински професионалист.

Междувременно продължават спекулациите за това, колко е взел Стоичков, за да е лице на търговската верига.

Засега това е изключително добре пазена тайна и действителната сума може никога да не стане ясна, защото вероятно е огромна.

По същия начин беше скрито и колко пари е коствало на продуцентите Иван и Андрей миналата година да вкарат футболната легенда за малко във „Фермата“.

Те дори се опитаха да убедят зрителите, че Стоичков се е съгласил да участва едва ли не без пари, което звучи доста неубедително.

БТВ
Ники Кънчев се ядоса и сложи на място самоуверен участник

Кадри: БТВ Тази вечер в „Стани богат“ играта си от вчера продължи Йоан Пандушев от Перник. Участникът бе отговорил на първите пет въпроса, а днес в началото му бе зададен следния: „Коя значима дата по настоящем не е официален празник и неработен ден?“ – 3 март, 6 май, 6 септември или …

Блиц Новини
Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ Вечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу. Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и …

Блиц Новини
Рязката смяна на температурите носи огромен риск

Кадри Нова ТВ От няколко дни синоптиците тръбят за големи температурни амплитуди. След дни със стойности около и над 30 градуса ще застудее изведнъж. Това е като шок за организма и неговата адаптация.Това може да ни може да се изправи пред различни предизвикателства. Едно от основните последствия от рязката смяна …

error: Content is protected !!