fbpx

Влюбената Биляна Гавазова изуми България без грим, остави бизнеса на Стоичков

Блиц Новини

кадри: Фейсбук/Биляна Гавазова, YouTube/Кауфланд

Веригата Кауфланд направи два големи удара на рекламния пазар тази година.

Първо привлече бившата звезда на bTV Биляна Гавазова за свое лице, а след това и най-известният българин – футболната легенда Христо Стоичков.

След като такива любимци на народа рекламират марката, няма как доверието в нея да не расте.

Все така усърдно и подробно показваща качеството на продуктите във веригата, Гавазова реши, че е време да покаже истинското си лице.

И то буквално.

42-годишната легенда на БТВ пусна във Фейсбук снимка, на която е щастлива, естествена и без абсолютно никакъв грим.

Според мнозина така Биляна е още по-чаровна.

Спокойствието и топлината, която блика от нея е напълно разбираема.

На кадъра Гавазова е с мъжа си Тодор Христов, а снимката е поздрав за рождения му ден.

По всичко личи колко е влюбена Биляна Гавазова в половинката си.

„В тази прегръдка съм най-сигурна, не ме пускай никога. Бъди здрав! Другото ще го измислим заедно“, написа Биляна. А феновете ѝ тотално се разтопиха, като научиха, че кадъра е уловен от сина им Алек.

Стоичков се отплаща на веригата за трансферния удар

В това време пък Христо Стоичков показва все по-голямо обвързване с марката.

След като дори собствената му внучка Миа беше включена в кампанията преди първия учебен ден, сега Камата се раздвои, разтрои и даже разчетвори за новия клип на веригата.

Все по-уверен в ролята си на актьор, любимият дядо на България вече кове репликите в клиповете като истински професионалист.

Междувременно продължават спекулациите за това, колко е взел Стоичков, за да е лице на търговската верига.

Засега това е изключително добре пазена тайна и действителната сума може никога да не стане ясна, защото вероятно е огромна.

По същия начин беше скрито и колко пари е коствало на продуцентите Иван и Андрей миналата година да вкарат футболната легенда за малко във „Фермата“.

Те дори се опитаха да убедят зрителите, че Стоичков се е съгласил да участва едва ли не без пари, което звучи доста неубедително.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!