fbpx

Влюбчива варненка втрещи зрителите на „Стани богат“

БГ звезди

Кадри: БТВ

Млада варненка учуди сериозно доста от зрителите по време на участието си в „Стани богат“. Тя стигна до девети въпрос за сумата от 3000 лева, а в крайна сметка си тръгна със сумата от 1500. Теа Вуйчева се затрудни на някои от наглед не толкова сложните въпроси, свързани с общата култура. Михаил Билалов разкри при представянето й, че тя е учила туризъм, но сега се е насочила към програмирането. „Влюбчива и авантюристична личност, чийто дневен режим днес провалихме, защото всеки ден след работа с приятеля й играят табла, гледат „Стани богат“, вечерят, и после още малко гледат БТВ“, каза водещият и я попита докъде стигат. „Винаги до последния въпрос, но с помощта на Гугъл“, каза с усмивка тя.

външна реклама

Теа се замисли по-сериозно за първи път на въпрос за 300 лева, където трябваше да каже на кой час се образува остър ъгъл от стрелките на часовника – 2, 3, 4 или 6. „Трябва да си представя часовника. Трябва да е под 90 градуса, ако не се лъжа“, каза тя и започна да показва с пръсти стрелките, и след известно забавяне посочи верния отговор „А“.

Вуйчева използва първия си жокер на шести въпрос: „Кой български поет е автор на стиховете „Помниш ли, помниш ли тихия двор, тихия дом в белоцветните вишни?“, а вероятните отговори бяха „Пейо Яворов“, „Христо Ботев“, „Пенчо Славейков“ и „Димчо Дебелянов“. „Лошото е, че нямам представа кой е верния отговор, а и баща ми ще ми се разсърди като един много начетен човек. Ще поискам помощ от публиката“, реши участничката, след което се получи може би един от най-високите проценти в историята на предаването – 96 за отговор „D“.

Тя заключи 1500 лева като втора сигурна сума, а въпросът тук също доста я затрудни и се наложи да ползва жокер: „Съосновател и водещ вокалист на коя група е Джим Морисън?“ – „Пърл Джем“, „Сантана“, „Дорс“, „Ред Хот Чили Пепърс“. „Тук единствената по-позната група ми е Ред хот чили пепърс. Това не е моя стил музика. Аз слушам немска музика напоследък. Немски рап. Двоумя се между Сантана и Ред Хот“, сподели тя и се обади на приятел, който й посочи правилния отговор – Дорс. „Джим Морисън е член на „Клуб 27″, знаеш ли го?“, попита я Билалов, а тя отговори: „Предполагам, че е на най-великите 27 изпълнители“. „Не, на хора, които са умрели на 27 години. Големи творци, клубът е доста голям“, обясни водещият.

След това младата варненка отговори правилно без да ползва жокер на въпроса за 2000 лева и продължи към питане №9, което бе следното: „Залавянето на нациста Адолф Айхман през 1960 г. предизвиква скандал за нарушен суверенитет между Израел и:“ Опциите тук бяха „Аржентина“, „ФРГ“, „Франция“ и „САЩ“.

По време на разсъжденията в търсене на отговора се проведе следния диалог между участничката и водещия:
Михаил Билалов: Кои са нацистите?
Теа Вуйчева: Това е Германия
М.Б.: Кои години?
Т.В.: Точни години не мога да кажа.
М.Б.: Война сещаш ли се някоя?
Т.В.: Сещам се, но без точни години.
М.Б.: Една война, която е предизвикана и загубена от нацистите? Коя е тя?
Т.В.: Не знам. Мисля да ползвам жокер 50/50.
М.Б.: Дали ще помогне?
Т.В.: Не, но ще ме концентрира.

След използването на жокера останаха вариантите Аржентина и САЩ.

М.Б.: Коя страна ти е по-симпатична?
Т.В.: САЩ, тъй като вчера четох за една ситуация две години по-късно. Кубинската или карибската криза. 1962 г., октомври.
М.Б.: Това помага ли ти за въпроса?
Т.В.: Мисля, че ми помага. САЩ са навсякъде, така че маркирам отговор „D“.

Тук Михаил Билалов охлади ентусиазма й, тъй като отговорът бе грешен. „Знаеш ли един стар политически некоректен виц? Никога не се пита германец защо дядо му е от Аржентина. Грешен отговор! Това, за което те питах – става въпрос за нацизма след Втората световна война, когато Хитлер и нацистите са победени. Една от страните, която приема някои от тях, е Аржентина. Израел прави проучване чрез МОСАД и открива Айнхман в Аржентина. Тайно го извежда и го съди в много зрелищен процес. Обаче Аржентина смята суверенитета си за нарушен, не може чужди агенти да проникват на нейна територия и да правят каквото си искат. Ще гледаш филми за Втората световна война и Айхман“, обясни той и я изпрати с чек за 1500 лева.

външна реклама
БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

error: Content is protected !!