Владимир Данаилов започна хирургически стаж в Западна Вирджиния САЩ

Новини
реклама

Кадър Нова ТВ

Владимир, единственото дете на кинолегендата Стефан Данаилов, вече работи със скалпела в САЩ. Младият мъж, е студент по медицина, вече е започнал хирургически стаж в Западна Вирджиния.

И на шега споделил, че тъй като е начинаещ, за момента му позволяват да кълца само циреи и кисти, но се зарече да стане велик майстор на скалпела, пише Блиц.

Влади и съпругата му Виктория били поканени от свекървата Ирен Кривошиева да дойдат у нас за панихидата на Ламбо на 27 август, но почти денонощната заетост на Данаилов – младши в отделението осуетила тези планове. Младият мъж обаче смята да намине до родината най-късно за Нова година, пише „Марица„.

„И аз, когато бях малък, се увличах по актьорството, но съм доволен, че избрах лекарската професия. „Д-р Данаилов“ звучи отлично, нали? Освен това ще съм първият медик и в двете фамилии“, споделя с усмивка Влади.

Увлеченият по религията младок получавал съвсем дребни пари като стажант – по-малко от 20 000 долара годишно, и разчитал преди всичко на семейството на съпругата си. Влади бил търпелив, тъй като е добре известно, че в САЩ лекарите са добре платени и когато стане пълноправен хирург, доходите му ще скочат поне десетократно.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Кунчев предлага удължаване на епидемичната обстановка с още 2 месеца

реклама Снимка ФБ Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще предложи удължаване на извънредната обстановка до края на месец ноември. По думите му не се налага въвеждане на нови по-строги мерки. „Това, което очакваме, никак не е оптимистично, по три причини – стартът на училищата, започващата вълна в Южна …

Новини
Проф. Рачев прогнозира температурни летни рекорди в края на септември

реклама Кадър Нова ТВ По всички показатели целият септември е с типично лятно време. И днес в столицата беше много топло. Това каза пред Novini.bg климатологът проф. Георги Рачев. „По отношение на климатологията септември си е есенен месец – слънцето изгрява по-късно, залязва по-рано и само до няколко дни ще …

Новини
1
Асансьор падна в Изчислителния център в Благоевград

реклама Снимка pixabay Ужасяващ инцидент е станал преди малко в Благоевград. Трима души са пострадали при пропадане на асансьор в сградата на Изчислителния център в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от novini.bg. Сигналът е подаден на тел. 112 около 11 часа. В частна болница е транспортирана млада …