fbpx

Влади Въргала съкрушен: Само на 44 години почина Калина Каменова

БГ звезди

Снимки профил ФБ

Влади съобщи в профила си в социалната мрежа за кончината на своя много добра приятелка Калина Каменов – учителка във Враца.

Преди няколко дни той се сбогува с нея, като бе подведен от информация, че е починала, но по-късно опроверга тази новина и се извини за подвеждането.

външна реклама

Моля ви, да ми простите публикацията преди малко! Туко що, разбрах от брат й, че Калина все още е при нас! Макар и в реанимация, макар и с малки шансове, но като истински боец все още е ТУК!!!! БЛАГОДАРЯ НА МИЛОСТТА МУ! Все още има надежда 🙏🙏🙏 Би трябвало да се чувствам отвратително, дето „погребах“ жив човек, но съм изпълнен с ЩАСТИЕЕЕЕ!!!!
Простете ми, ако поста ми преди малко е изплашил или разстроил някой, но през нощта получих съобщение от приятел, от Враца, че …
Майната му, на другото! Тя все още е при нас ♥️♥️♥️♥️
PS. Сигурен съм, че много се смее и й е супер забавно в момента…. 🤣🤣🤣🙏

Но сега за съжаление това се е случило и той и всички нейни приятели и познати са съкрушени от ранната кончина на красивата учителка.

Почивай в Мир, Калина!
Когато някой е изпратен на земята надарен с доброта и красота, ние хората трудно можем да приемем, че ще е за кратко…
Покой на Душата ти, Приятелко красива и добра! Обичаше да пътешестваш… Е! Светъл да е Пътят ти!
Едно прекрасно сърце спря да тупти!
А може би, наистина прибира рано тези, които са му най-радостни……


Калина Каменова си отиде на 44 години след получена мозъчна аневризма.
Жената прекара повече от седмица в кома и на командно дишане в реанимацията.
На 17 октомври сутринта тя получила силно главоболие, след което припаднала в Спешното и така и не дошла в съзнание. Лекарите в МБАЛ „Христо Ботев“ направиха всичко по силите си, за да спасят живота ѝ, но усилията им се оказаха напразни.
Калина Каменова бе начална учителка в СУ „Васил Кънчов“. Тя бе уважавана от колегите си и обичана от всички ученици.

Тя бе една от най-красивите учителки в България.

През 2008 година преподавателката от училище „Васил Кънчов“ се явява на конкурса „Мисис България“, където печели три награди.

През 2017 година участва в Сингапур в конкурса мимисис „Worldwide international“.

Тя представи страната ни в народна носия.
В Сингапур избира да се представи с национален костюм и талант, като изиграва кръшното Дайчово хоро.

„Единствената ми цел бе да представя достойно България“, казва учителката на един от вторите класове във врачанското училище.

Етнографите експертно са посочили вековната българска просвета, като в шарките на носията са вложени голям брой знаци, в които са заложени антични послания. В носията е очебийно многообразието от багри и шевици на българските национални дрехи.

 

 

външна реклама
БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

error: Content is protected !!