fbpx

Влад от Фермата показа истинското си лице

Блиц Новини

Кадри БТВ

След като в събота отпадна от надпреварата за голямата награда от 100 000 лв литовеца Влад сподели, че си е тръгнал по-богат с много положителни емоции и нови приятели.

Като видях, че губя последната битка си казах: „добре, тръгвам си в къщи да ям, да си почивам, при моята приятелка“. Аз много добре си прекарах времето във „Фермата“, страхотно се чувствах и не съжалявам за нищо. Нито за избора ми, нито за нищо друго, което се случи“, сподели Владислав.

външна реклама

Може би този сезон благодарение на неговия позитивизъм се предпази от грозните сцени, разделение на лагери, които видяхме в предишния. Някак си и останалите се въздържаха от крайности, поведение и език. Нищо лошо не каза за нито един от останалите участници, колкото и тежко да му беше на моменти, особено в началото докато го опознаят, че това си е той, а не играе роля.

Бих се радвал ако Веселка спечели и този сезон, отговори на въпрос за фаворита си от останалите в стопанството хора.

Същите положителни емоции остави и у зрителите.

Един достоен млад мъж! Бъди здрав! Възхитена съм от твоя оптимизъм и доброта!

В началото не харесвах Влад, но с времето разбрах колко добър човек е. Не каза лоша дума на никой и гледаше да успокоява тези, които са тъжни. Желая му успех в живота и да бъде много щастлив!

Много хора не могат да приемат Влад за искрен в позитивизма му, защото сме обградени от циничност и негативизъм. Не мисля, че той се опитваше да се хареса на всички съфермери, нито че показа слаб характер- всъщност даде прекрасен пример за неща, което малко други участници притежават: добро възпитание, уважение към другия и толерантност.
Живи и здрави!

Жалко,че Влади отпадна! За пореден път доказа, че никой не трябва да бъде подценяван! Други хора трябваше да си тръгнат преди него но уви!

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!