fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Мартин Елвиса натри носовете на всички, след като би останалите финалисти в първата битка в последната фаза на “Игри на волята”. В игра за памет той не даде шанс на никого и спечели имунитет. Това, разбира се, окончателно обедини останалите 7 финалисти срещу него, но в момента никой не може да направи нищо. С победата си милионерът отне възможността да бъде номиниран.

По-интересна беше обаче играта на друг финалист – фаворитът Иван Рълев. Той и Виолета се издъниха едновременно в основната игра и трябваше да играят продължение, за да се определи кой от двамата ще бъде първия номиниран за елиминация.

Тук Рълев направи нещо неочаквано, а според някои дори и нечестно. Той игра симулативно и нарочно обърка поредицата картинки, за да отиде той на елиминация.

Рълев се прецака доброволно, за да спаси Виолета

С това свое решение соченият за победител се оказа в единствената възможна ситуация, в която ще му се наложи да се бие за оцеляване. Както е известно, той има не един, а два амулета, които го спасяват от номиниране от останалите финалисти.

Рълев обаче избра да спаси “куция кон” Виолета, която наистина ходи трудно и със сигурност ще отпадне пред когото и да се изправи. Единственото предимство, което Иван има, е това, че Денислава и Виолета като майка и дъщеря, които винаги ще гласуват заедно, той на практика има възможността да си поръча противника.

“Кажи кой искаш и ти го пращам”, заяви директно Виолета, която изведнъж стана финалиста с най-много власт. Тя обаче беше просто бясна, че не може да номинира Мартин, като в един момент даже го нарече пред дъщеря си “гадняр”, “глупак” и “лицемерно л***о”. Продукцията даже не си направи труда да цензурира думата.

На Елвиса обаче изобщо не му пука от беснеещата Виолета. Той подчертано нагло се изкефи сам победата пред останалите. Освен това стана ясно, че ще се опита да създаде нова коалиция с Мастагарков и Дунев. Те най-сетне осъзнаха, че след Мартин, те ще са следващите мишени на всемогъщата Вили.

Най-вероятно тъкмо олипиецът ще бъде следващата ѝ жертва.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!