fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Вили унижи Мартин Елвиса в Игри на волята

Една от най-обсъжданите участнички в “Игри на волята” направи брутално изказване, което беше на практика призив към продукцията милионерът Мартин Елвиса да не отива на финал. Виолета, която е на ръба да отпадне от надпреварата заради контузии и болки в краката и тялото, с последни сили “ужили” покерджията и собственик на заведения.

“Какво положително ще покаже Мартин на България? Кои са положителните му качества, с които той да даде пример на някого? Ами аз не мога да се сетя за нито едно!”, с това откровение пред камерата най-възрастната оцеляла участничка се обоснова, че Марто няма място в наближаващия финал.

Думите на българката, която по-рано в предаването призна, че се чувства повече у дома в САЩ, дойдоха след поредното прехвърчане на искри между двамата. Виолета заяви, че Елвиса е минал като турист през най-тежката територия, Чистилището, от което тя се измъкна само по стечение на обстоятелствата.

Мартин обаче не ѝ остана длъжен и отговори, че се е измъкнал от пустия плаж само след три дни, защото е победил в битка силни играчи като Михаил и Румен Радев, който са силни играчи. “Като си толкова силна, защо не си тръгна по-рано?”, отвърна той на Виолета.

Въпреки раздора, племето на Гладиаторите игра доста сплотено в битката за територия. То не стигна до победата именно заради Виолета, която беше очевидно много зле и буквално куцаше по терена. Дали тя ще остане в играта в момента зависи само от преценката на лекарите.

Междувременно пък стана ясно, че Чистилището се връща като локация в “Игрите”. Падналият в капитанската битка между Дунев и фаворита Рълев отива тъкмо на този най-гадна локация. Очевидно продукцията до последно ще изненадва зрителите и участниците с всевъзможни изпитания и обрати в сценария.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!