fbpx

Виктория от Ергена: Стигам до крайности, за да получа това, което искам

БТВ

Кадри видео БТВ

Въпреки, че романтичното риалити „Ергенът“ приключи, зрителите продължават да се гневят при всяка поява на Виктория Капитонова на екран. Нейното представяне възмути много от тях и дори обясненията й, че това е само игра не успяват да потушат впечатлението, което остави за себе си. Пред Сашо Кадиев в „Преди обед“ тя се опита да обясни поведението си с желанието да победи на всяка цена, дори и да прегази и нарани конкурентките си.

външна реклама

„Понякога стигам и до крайности, за да получа това, което искам, призна си Виктория. Поведението си тя оправда с това, че трябвало да се бори и да излива чувствата си без задръжки.

„Това беше шоу, това беше игра и всичко, което се случи трябва да си остане там. Опитах се да бъда интересна и малко прекалих“, призна си тя.

Сред морето от коментари, гневни и неприятни за Виктория има и такива, които не хвърлят всичката кал върху нея и са наясно, че има и други фактори формиращи поведението, което показа.

Гледах предаването и недоумявам от коментарите. Не чух нищо лошо за Виктор от Виктория. Напротив,просто не са един за друг. Призна,че в нормалният живот не би се държала точно така, но това е състезание.

Че има сценарий, има! Няма как да знаем кое е истина и кое не! Продукцията решава кое да ни покажат на нас, за да има гледаемост! Затова да не обвиняваме участничките! Обвинявам продуцентите че ни показаха грозните сцени и реплики! Някои неща можеха да ни спестят! Толкова ниско да се пада заради мъж, ми е грозно!

външна реклама
БГ звезди
63-годишната Марта Вачкова изправи на нокти феновете си със снимки от плажа

Кадри: Инстаграм, Мартина Вачкова Голямата българска актриса Мартина Вачкова демонстрира изключителната си любов към морето. Почти през цялото лято тя постоянно публикува снимки и видеа от различни точки, където се наслаждава на заслужена почивка. Съвсем скоро – на 29 юли, дъщерята на Григор Вачков навърши 63 години. Възрастта обаче по …

БГ звезди
Гаджето на Кадиев побърка зрителите с чушка и домат

Кадри: Ивелина Чоева, Инстаграм Гаджето на Александър Кадиев – Ивелина Чоева, изненада последователите си в социалните мрежи. Тя реши да покаже как се гримира. За изненада на феновете си обаче, тя не използва познатите на всички червило, очна линия, сенки и фон дьо тен, а заложи на плодове и зеленчуци. …

БГ звезди
Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си. Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис. …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!