fbpx
Блиц Новини

Стопкадри Нова Тв: Тома налази Виктория от Ергена, Явор Бахаров я заби с две думи

Тази рускиня от няколко месеца е едновременно една от най-коментираните, най-одумваните, но и най-харесвани жени у нас.

За нейното внимание мъжете почнаха да се борят, след като спечели сърцето на главния герой в романтично риалити предаване, следено със затаен дъх от много българи.

Успехът й в „Ергенът“ с Виктор Стоянов обаче се оказа само едно начало и бе последван от триумф в „Хелс Китчън“, където хубавицата показа завидни умения в кунята.

Покрай публичните си изяви, тя не спря да бъде и инфлуенсър, докато най-накрая се появи и в „Черешката на тортата“.

Там Виктория Капитанова направи всичко по силите си да зарадва с отлична храна звездните си гости Мария Статулова, Явор Бахаров и Тома Здравков и перспективната млада певица Симона Петрова – Мона.

И, ако трябва да сме честни, определено се справи, като очаквано или не, заложи на меню с руски деликатеси и морски дарове.

Но колкото повече вечерта отиваше към края си, толкова по-смел ставаше Тома в опитите си да притисне Виктория, за да разбере най-важното за нея.

Дали героят от „Като две капки“ бе измислил този сценарий или спонтанно тръгна към крайната си цел, само може да гадаем.

В един момент обаче той реши да предприеме директни действия.

„Ще се опитам така най-добре да си оформя нещата. Вики, имаш ли си гадже? За един приятел питам“, каза Тома.

Последва бурен смях на Вики.

„Сериозно и буквално, имаш ли си гадже“, повтори въпроса Тома.

„Да, имам си гадже“, откровена бе домакинята.

„Това задължително не трябваше да се пита. Между другото всички знаят, някъде отговарям „да“, някъде отговарям „не“, такава съм нали, според ситуацията“, допълни Виктория.

„При тебе, много, много мъжете не се задържат, това ли искаше да кажеш“, опита да задълбочи диалога рок певецът.

„Не. Този, с който съм сега, си е от много време. Но, да, имахме периоди на събиране и на разделяне“, задоволи любопитството на госта си Капитанова.

„Българин ли е“, продължи настоятелно да навлиза в личния живот на дамата Тома.

Българин е. Аз съм Скорпион, много уверена, просто издържам. Много вярна и много моногамна“, увери Виктория.

И тук се намеси Явор Бахаров. Той направо я заби:

„Типично за рускиня“, прекъсна разговора между двамата с крилата фраза Явор Бахаров по Нова Тв.

Доволен, че е постигнал в крайна сметка своето, Тома не скри, че му е било интересно да слуша историите на Вики, тъй като много хора я познавали само като едно медийно лице.

И като рускинята, която е участвала в различни риалити предавания.

„С интерес слушах всичко, което каза Вики, защото тя по принцип предишните два дни много не говореше“, призна Тома Здравков.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!