fbpx
Незабавни статии

кадри Нова телевизия

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев се възползва максимално от това, че за момента не сме в официална предизборна кампания и гостуванията на политиците в предаването му не са чисто рекламни. Той буквално постави на колене Станислав Балабанов от ИТН, който беше дошъл в студиото да изсипе поредната порция обвинения за лошо управление към бившите си съюзници Кирил Петков и Асен Василев.

Николаев обаче много умело обърна темата към това дали ИТН искат отново да вземаме газ от „Газпром“ и зададе този въпрос на госта си поне 6-7 пъти по време на интервюто. Станислав Балабанов се опита всеки път да се измъкне от директен отговор. От думите му обаче стана ясно, че партията на Слави Трифонов е съгласна България да плаща в рубли на „Газпром“ за да ги омилостиви да пуснат спряното от тях гориво по тръбите.

външна реклама

Водещият на Нова реши да провокира колегата си от 7/8 тв и директно го попита дали ще се обадят на изгонената руска посланичка Митрофанова да стоплят отношенията. После Николаев директно попита защо изобщо „Има такъв народ“ ще участват в изборите, като е ясно, че дори и да влязат в парламента, няма да имат нито един съюзник. Виктор довърши унизяването на госта си като с ирония попита какво правителство иска Слави Трифонов.

Тук вече Станислав Балабанов тотално се предаде и даде много глупав отговор: „След изборите ще видите какво искаме“. С това той на практика призна, че това за което ИТН ще говорят в предизборната кампания не е това, което смятат да правят след това.

„Е, няма как, ако искате да гласувам за вас, ще трябва да кажете, какво мислите да правите“, така с насмешка Виктор Николаев „закопа“ представителя на ИТН.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!