fbpx
Незабавни статии

кадри Нова телевизия

Интервюто на бившия премиер Кирил Петков с Виктор Николаев на живо в студиото на Нова телевизия съвсем естествено прикова вниманието на зрителите. И за двамата то беше важен тест. За лидера на ПП то трябваше да покаже дали може да обясни на хората просто и ясно ситуацията с газа, какво цели на изборите, смята ли пак да управлява и с кого. За Николаев пък беше важно да покаже дали наистина е безпристрастен журналист и може ли да постави Петков в ъгъла с неудобни въпроси.

Първият свален с вот на недоверие български премиер отговори по всички въпроси със самочувствие и увереност. Петков заяви, че след като се е успокоил и си е починал няколко дни на българското Черноморие, той е осъзнал, че правителството му се е справило перфектно. Той заяви, че Бойко Борисов трябва да излезе в пенсия и да чака дали ще бъде вкаран в затвора, че президента Радев в момента не го интересува, защото няма да се явява на избори и че БСП може и да имат русофилски електорат, но се вслушват в разумните доводи, дори и те да са в друга посока.

външна реклама

Виктор Николаев обаче беше запазил за финал най-острите си въпроси. Той директно попита Кирил Петков какви са отношенията му с началника на кабинета му Лена Бориславова. „Навлизам ли в личното ви пространство?“, попита Николаев, за да покаже, че не търси самоцелното заяждане.

При този въпрос Кирил Петков очевидно изгуби спокойствието си и започна да ръкомаха изнервен. „В България жълтината се опитва да бъде фактор в политиката“, отвърна Петков и допълни, че „мафиоти“, които са се почувствали заплашени от управлението му, са вкарали огромни средства, за да го компрометират. Петков каза, че е под достойнството му да обръща внимание на клюките за връзка между него и Бориславова. Той обаче призна, че снимката на БНТ, на която двамата уж се държат за ръце, е успяла да отклони вниманието от важните неща, които е казал в момента на сдаването на властта.

Виктор Николаев обаче не го остави намира поиска от Петков обяснение за договора за правно обслужване на Българската банка за развитие (ББР) и кантората, в която е работила Лена Бориславова. „Ето една поредната партенка! Става въпрос за договор между ББР и една от най-добрите кантори в София. Цената, която се дава от тази кантора е под пазарната, в момента, когато ББР уволнява целия си юридически екип. И за тези 8 хил. лева на месец, които банката плаща на тази кантора да два месеца, те направиха такава новина, че забравихме, че става въпрос за 3 до 4 милиарда на година, които Борисов крадеше“, отвърна разпалено Кирил Петков. Той завърши интервюто с призив зрителите да внимават кой и как се опитва да им отвлече вниманието от наистина важните въпроси.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!