fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия, 7/8 тв

След като миналата седмица Виктор Николаев разгроми с въпросите си Станислав Балабанов, ИТН потърси реванш като изпроти в студиото на Нова телевизия „тежката артилерия” Тошко Йорданов. Лидерът на депутатите на Слави Трифонов влезе в студиото силно мотивиран да обясни на зрителите, че всички са против партията му и че журналистите са виновни за лошото отношение към нея. В характерния си стил, Йорданов вкара доста улична лексика в разговора, както правеше това и в Народното събрание.

Виктор Николаев атакува ИТН директно, като попита дали ще са отново „троянски кон”, за какъвто ги обявиха бившите им партньори от коалицията. Йорданов отговори, че това определение се раздухва от журналистите и ако ще се говори със сравнения от „Илиада” на Омир , е добре да се види, коя в този случай е Хубавата Елена, кой е Парис и кой е измаменият от голямата си любов Минелай. Лидерът на депутатите от ИТН искаше да покаже, че заради образованието си още от класическата гинмназия в София, никой не може да му излезе насреща с подобни сравнения.

външна реклама

„Всички говорят срещу нас, задайте си въпроса защо? Защото единствени ние казваме, какво става вътре и разкриваме лицемерието”, зяви Тошко Йорданов.

Водещият Николаев контраатакува с въпрос защо все така става, че все няма управление заради ИТН. „Това не е вярно!”, подскочи лидерът на депутатите на Слави и каза, че въпросът е некоректен. „Няма некоректен въпрос”, отвърна Виктор. „Вие къде бяхте тогава?”, така Тошко парира въпроса на водещия, защо е ИТН не са направили кабинет и когато бяха първа политическа сила.

Пак журналистите се оказаха виновни и за друг чувствителен въпрос около ИТН, а именно – защо лидерът на партията Слави Трифонов отказва да декларира публично доходите си, както изисква законът. Тошко Йорданов заяви, че това е заради група журналисти, които превръщат тази информация в „чист сеир”. По негови думи, единствено при Слави собствеността и средствата му са показани „по телевизора” и не може и дума да стане за мръсни пари.

„Вие, много интересно… Искате ли да ви попитам защо някой ваш колега не е направил нещо?”, отвърна Тошко Йорданов. „Не, не искам”, отвърна честно Виктор Николаев. Той обаче подчерта, че между Слави и останалите хора в телевизията има една основна разлика – той е лидер на партия и е задължен по закон за декларира публично доходите си. Тошко пък игнорира въпроса със задължението и каза, че резултатът е да се напрви проверка и да се плати глоба. Вече била направена съответната проверка на доходите на Слави и не били открите нарушения.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!