fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Джулиана Гани се превърна в голямата изненада в „Като две капки вода“, а изпълнението ѝ на „Шарени бонбони“ в образа на Тони Дачева върна към нов живот забравения хит на оркестър „Кристал“. Хората не спират да обсъждат изявата на риалити звездата и да си тананикат песента. Това пък спечели на Гани гостуване в сутрешния блок на Нова телевизия, при това точно в сряда, на рождения ѝ ден.

Водещите Виктор Николаев и Мира Иванова я посрещнаха като глътка свеж въздух, след много натоварено с политика и тежки разкрития предаване. Джулиана пък ги спечели със своята естественост в поведението и стремежа си да гледа позитивно на живота.

„Аз нямам сценична треска по принцип, но като се качих в асансьора към сцената, ми изтръпнаха зъбите“, призна Гани. Тя подчерта, че смята забавлението за най-важното в „Капките“ и че не иска да спечели на всяка цена.

Моделът сподели, че най-трудно било да направи погледа на Тони Дачева, който бил важен. „Казаха ми, че трябва да е по-невинен, моят явно не е невинен“, коментира рожденичката, която истински размесели водещите на „Здравей, България“.

Джулиана Гани използва случая да каже суперлативи за гримьорите на „Капките“. Тя показа, как гримът, с който са скрили татуировките на ръката, продължава с дни да не пада. Мъжът ѝ пък не могъл да я познае, след като я направили като Тони Дачева. Гани издаде също, че празнува с голям купон рождения си ден, за да бъде по-весело.

Моментът, който трогна окончателно Виктор и Мира обаче дойде в края на интервюто.

„Вие сте най-позитивните водещи, при които съм била!“, заяви Дулиана.

„Ето, казаха ли ви го?! Някой трябваше да го каже!“, развълнува се Виктор Николаев.

„Не ни го казват често“, призна също толкова емоционално Мира Иванова.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!