fbpx
Незабавни статии

Кадри: „Нова телевизия“

Водещите на сутрешния блок Виктор Николаев и Мира Иванова побесняха след репортаж в ефира на „Нова телевизия“. В него става дума за мъж, който е паднал в отводнителна тръба в Пловдив, и 11 часа е стоял в нея без почти да може да помръдне. Жена, разхождаща кучето си, е видяла човека сутринта и се е обадила на 112, от където са пратили екипи, които са го извадили от тясното пространство. Съпругата му разказа, че мъжът е в шок, измръзнал е и не може да движи лявата си ръка и левия крак.

външна реклама

Репортерът на „Нова“ Благой Бекриев разказа, че са потърсили общината, но отговор няма. „Както няма отговор и на жалбите на хората. Очаква се днес да дойдат екипи на място, за да инспектират шахтата. От общината твърдят, че шахтата не е тяхна. „ВиК“ пък казва, че не поддържа шахтите. Топката се прехвърля от едната институция на другата. Време е хората да сигнализират прокуратурата, защото виждаме бездействие“, каза той.

Репортажът предизвика бурна реакция във водещите. „Абсолютно безобразие. Хора, наближават местни избори. Не избирайте безотговорни безхаберници, каквито в случая са местните власти. Писали са хората до кмета, реакцията е нулева“, каза Виктор.

„Писали са след инцидент – паднал човек в шахтата, а тя продължава да зее по този начин. Иначе, честно казано, ми е все тая дали ще падна в шахта на „ВиК“ или на общината. Но чиято е, да си ги затваря“, добави Мира.

„Аз се чудя нямат ли вътрешна потребност да се появят и да се извинят на хората, на които причиняват това нещо. Дори на живото включване не дойдоха от общината. Наистина срам!“, завърши Николаев.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!