fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Виктор и Мира като Абитуриенти побъркаха България

По повод големият празник днес, екипа на „Здравей България“ опита да развесели зрителите си като покаже как са изглеждали на абитуриентския си бал водещите и някои от техните колеги репортери.

Първа бе снимка от времето на бала на Мира Иванова и коментарът на Виктор като истински кавалер бе, че не е мръднала, само цвета на косата е сменен.

Практиката и традицията да сме с някакви луксозни коли и да висим от тях я нямаше тогава.

Следва снимка на Виктор, макар и размазана.

Ами същият си си и ти, върна му комплимента Мира.

Последва Лили Мустакова, която едва познаха двамата.

Лили е готова да изчете новините.

Следващата снимка на Василена Гръбчева, разпознаха от раз.

Последваха още няколко техни колеги, които всички видяхме как са изглеждали на този важен ден.

Идеята да покажат промяната у себе си за тези години не бе лоша, но доста подразни заглавието, което си сложиха „Как са изглеждали звездите на NOVA на бала си“.

Буквално за минути се изсипаха коментари на зрители за тази „звездна“ колекция на Нова ТВ.

Нова, може ли поне на 24 май, който е Ден на Писмеността и Културата, да не занимавате хората, с това, кой как е изглеждал, кой как е бил облечен и прочие материални тъпотии. Това е ДЕН НА ДУХА!

Звезди смешно название за България.

Единственото което би ме накарало да кликна е за да разбера кои наричате звезди

От кога обикновен новинар е станал звезда?

Имаше и такива, които защитиха водещите.

Никога няма да разбера едно нещо. Защо на фона на всички ужасни новини за катастрофи, за политици и т.н. ви са такъв проблем развлекателните статии??? В крайна сметка това е работата на част от екипа. Негативизма си го заврете където му е мястото 😃 и като не ви харесва – подминавайте!
П.С.: има поне 5 статии за днешния празник (за момента), вие избирате какво да четете😘

Напълно нормални и естествено красиви.

Блиц Новини
Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ Вечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу. Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и …

Блиц Новини
Рязката смяна на температурите носи огромен риск

Кадри Нова ТВ От няколко дни синоптиците тръбят за големи температурни амплитуди. След дни със стойности около и над 30 градуса ще застудее изведнъж. Това е като шок за организма и неговата адаптация.Това може да ни може да се изправи пред различни предизвикателства. Едно от основните последствия от рязката смяна …

Блиц Новини
Шеф Токев коментира козунаците от 200 лева: Органичните яйца са много скъпи

кадри bTV „Порше” или „Ферари” не струват колкото един „Фиат”, този коментар направи шеф Андре Токев по повод рекордната цена от 200 лева за килограм козунак по Великден. В „Преди обед” по bTV той обясни, че един майстор трябва сам да си поставя цената, а не клиентите да я определят. …

error: Content is protected !!