fbpx

Виктор и Мира бесни на МВР: Абсолютно скандализирани сме

Блиц Новини

кадър Нова телевизия

Виктор Николаев рядко прекалява с думите в ефир, затова когато заговори за унижение,  скандал, двоен стандарта на МВР и безобразие, със сигурност привлича вниманието на зрителите. Той увери, че при всички случаи в сутрешния блок на Нова телевизия ще бъде разнищена напълно една тема, повдигната тази сутрин – достоверността на тестовете на наркотици.

Тестовете, на които са подложени полицаи, масово излизат положителни, но това се фалшиви резултати, за това се оплакаха полицаи. От друга страна, това са същите тестове, с които се проверяват за дрога гражданите зад волана. Виктор Николаев и колежката му Мира Иванова коментираха, че при всички случаи трябва да се говори по тези случаи, защото очевидно има проблем.

външна реклама

„През годините тези тестове са доказали своята неефективност“, това коментира по темата синдикалистът от МВР Генадий Тенев. В много от случаите те реагирали на вещества в напълно легални лекарства, отчитайки забранени наркотични вещества. Тенев каза също, че след това кръвните проби показват точния резултат. Вече има полицаи, които при проверка с тестовете са дали положителен резултат, стана ясно от думите му.

Синдикалистът коментира също, че фалшиво положителните резултати на полицаите, защото много от служителите в МВР редовно приема успокоителни. Това е факт, на който ръководството на министерството не приема, обясни той.

Виктор Николаев и Мира Иванова заявиха директно в ефир, че са скандализирани, че едва когато започват да се проверяват полицаи, тогава проблема с фалшиво положителните тестове се поставя публично. „Кога разбрахте, че тези тестове не стават?“, попита водещият.

„Абсолютно скандализирани сме! Това унижение на честа и достойнството, за което говори към днешна дата полицията, след като изпита собствените си тестове на собствените си глави – а гражданите се третирани от години като престъпници заради тези резултати – показаха и двойния стандарт, и пълното безобразие“, коментира Николаев.

външна реклама
БГ звезди
Вълна от съпричастност: Български звезди се обединиха в помощта си към Турция и Сирия

Кадри: Инстаграм Вълна от съпричастност обхвана звезди от българския шоубизнес след силните земетресения с магнитуд 7,8 и 7,5 по Рихтер, които нанесоха сериозни поражения в Турция и Сирия и доведоха до няколко хиляди жертви. Те използваха социалните мрежи, в които призоваха последователите си за подкрепа. Куп известни личности публикуваха своите …

БГ звезди
Елен Колева реве неутешимо: Онова нещо ще се случи и тука, въпрос на време е

кадри Фейсбук/Елена Калевска Актрисата Елен Колева записа видео, на което плаче от мъка за загиналите и пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. През сълзи и разтреперан глас тя призова българите да се променят, да изпитват съпричастност и да направят каквото могат, за да помогнат в трагедията на съседите ни. …

Блиц Новини
Държавата ще казва истинските цени на храните в интернет

кадри Нова нюз/Pixabay Служебният премиер Гълъб Донев обяви, че държавата създава система за следене на цените на дребно както в големите вериги, така и в малките квартални магазинчета. Правителството обмисля да направи специален сайт, в който да се публикуват реалните цени на основните най-необходими продукти. Донев подчерта, че ще се …

error: Content is protected !!