fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Видът на Дони стъписа Алекс Сърчаджиева по БТВ: Нети си каза всичко

В предаването си по bTV Александра Сърчаджиева срещна зрителите си с актрисата и певица Антоанета Добрева – Нети и се опита да изкопчи от нея искрени отговори на доста остри въпроси.

Един от тях беше за формата на нейния съпруг Дони.

В последните години певецът и автор на песни е много по-слаб от времето, в които беше на върха на славата си, което тревожи много от почитателите му.

“Заради теб ли отслабна Дони? Много хора казват, че ти си го изтормозила”, това попита доста безпардонно Алекс.

Нети обаче не се засегна, защото знаеше, че колежката ѝ само цитира коментарите на злите езици, но не споделям злобата им.

Тя се пошегува с това, че сигурно много хора я сматат за лош човек, след което сподели истинската причина Дони буквално да се стопи физически.

“Винаги съм готвила това, което Дони иска”, сподели актрисата, която дели живота си с певеца вече 23 години.

Нети разказа, че вече 10 години Дони яде предимно риба и това е причината да отслабне така драстично. “Сега вече яде и вегетариански храни”, добави изпълнителката на “Луната спи”, за да успокои притеснените за здравето на мъжа ѝ фенове.

Нети, която разказа напоително на Сърчаджиева какво прави самата тя, за да поддържа перфектната си фигура, сподели и още една интересна подробност за храненето на семейството ѝ.

Като отдадена майка, която отделя и доста време за йога, актрисата е решила отрано да се създаде отношение към здравословното хранене на 12-годишната си дъщеря Лили.

Нети отсега определя менюто на детето си според известната диета “Зоната”.

Алекс Сърчаджиева учудено попита дали не е рано на тази възраст да се въвеждат ограничения в храненето на едно дете.

Нети обаче каза, че просто е загрижена и според нея е важно да предпази дъщеря си и да я възпита да се храни правилно.

“Обградени сме от толкова много храни, които са боклуци!”, възмути се актрисата, която скоро ще се окичи и с титлата “доктор”.

Тя обаче не свързана с медицината, а с нейното поприще на сцената. Нети подготвя докторантура в сферата на мюзикъла и оперетата, която ще добави и академичен акцент към кариерата ѝ на изпълнител.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!