fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Видът на Дони стъписа Алекс Сърчаджиева по БТВ: Нети си каза всичко

В предаването си по bTV Александра Сърчаджиева срещна зрителите си с актрисата и певица Антоанета Добрева – Нети и се опита да изкопчи от нея искрени отговори на доста остри въпроси.

Един от тях беше за формата на нейния съпруг Дони.

външна реклама

В последните години певецът и автор на песни е много по-слаб от времето, в които беше на върха на славата си, което тревожи много от почитателите му.

“Заради теб ли отслабна Дони? Много хора казват, че ти си го изтормозила”, това попита доста безпардонно Алекс.

Нети обаче не се засегна, защото знаеше, че колежката ѝ само цитира коментарите на злите езици, но не споделям злобата им.

Тя се пошегува с това, че сигурно много хора я сматат за лош човек, след което сподели истинската причина Дони буквално да се стопи физически.

“Винаги съм готвила това, което Дони иска”, сподели актрисата, която дели живота си с певеца вече 23 години.

Нети разказа, че вече 10 години Дони яде предимно риба и това е причината да отслабне така драстично. “Сега вече яде и вегетариански храни”, добави изпълнителката на “Луната спи”, за да успокои притеснените за здравето на мъжа ѝ фенове.

Нети, която разказа напоително на Сърчаджиева какво прави самата тя, за да поддържа перфектната си фигура, сподели и още една интересна подробност за храненето на семейството ѝ.

Като отдадена майка, която отделя и доста време за йога, актрисата е решила отрано да се създаде отношение към здравословното хранене на 12-годишната си дъщеря Лили.

Нети отсега определя менюто на детето си според известната диета “Зоната”.

Алекс Сърчаджиева учудено попита дали не е рано на тази възраст да се въвеждат ограничения в храненето на едно дете.

Нети обаче каза, че просто е загрижена и според нея е важно да предпази дъщеря си и да я възпита да се храни правилно.

“Обградени сме от толкова много храни, които са боклуци!”, възмути се актрисата, която скоро ще се окичи и с титлата “доктор”.

Тя обаче не свързана с медицината, а с нейното поприще на сцената. Нети подготвя докторантура в сферата на мюзикъла и оперетата, която ще добави и академичен акцент към кариерата ѝ на изпълнител.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!