fbpx

Веселка за Фермата обяви какво ще прави с наградата от 100 хиляди лева

Блиц Новини

Кадри БТВ

Голямата победителка в този сезон на „Фермата“ Веселка разказа за емоциите на финала пък и за всичките сто дни, в които живяха в стопанството.

Емоциите са много смесени. Такъв силен финал според мен не е имало, и с такава малка разлика. Почти не спах, още ме държи еуфорията от самото изживяване от снощи, сподели тя.

Много положителни емоции получих и то не само от близките, много хора ми писаха с поздравления за победата. Благодаря на всички тези хора, които са стояли и треперили пред екрана, получих хиляди обаждания.

Макар все още кратък, трудния живот на Веси дотук я е калил за всякакви битки, което и показа при престоя си в стопанството.

Не съжалявам за нито една трудност, през която съм минала през моя живот. Гордея се с всяка една рана, гордея се с всяко едно мое изправяне. И смятам, че точно тези неща са ме направили един силен човек. Но се радвам, че не съм загубила човешкото в себе, каза още Веси.

За приятелствата създадени вътре сподели, че без тях няма как да се оцелее в тази изолация и условията, които тази година са били особено тежки.

За спечелената награда многодетната майка намекна, че вероятно ще инвестира награда в образованието на децата си:

Най-голямата ми мечта е да инвестирам в бъдещето на децата си, каза тя.

 

Продуцентите Иван и Андрей обявиха, че вече стартира кастинг за следващия девети сезон на предаването.

външна реклама


Блиц Новини
Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж

кадри bTV: Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж Братя Аргирови спретнаха на Натали Трифонова в ефир нещо необичайно, което на български език си има точното название – сгледа. Двамата естрадни ветерани доведоха в студиото красивия млад главен диригент на Русенската опера Димитър Косев. Поводът беше предстоящ техен концерт …

Блиц Новини
Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам

Кадри: Фейсбук: Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам Грозна сцена е запечатана по време на партито за рождения ден на Валерия от „Ергенът“. При поднасянето на тортата си Евгени Генчев се доближава до нея, но тя му казва нещо, което се чува като „Махни се“. Той обаче …

Блиц Новини
Дрехите в Капките издадоха голяма тайна за Ралица Паскалева

Кадри Нова ТВ и снимка социални мрежи: Дрехите в Капките издадоха голяма тайна за Ралица Паскалева Голямата изненада в сезон „неделя“ на „Като две капки вода“ бе дуетът Ралица Паскалева и Димо. Двамата са доста сработени помежду си и това пролича при представянето им в шоуто за имитации. Макар на …

error: Content is protected !!