fbpx

Веселка за Фермата обяви какво ще прави с наградата от 100 хиляди лева

Блиц Новини

Кадри БТВ

Голямата победителка в този сезон на „Фермата“ Веселка разказа за емоциите на финала пък и за всичките сто дни, в които живяха в стопанството.

Емоциите са много смесени. Такъв силен финал според мен не е имало, и с такава малка разлика. Почти не спах, още ме държи еуфорията от самото изживяване от снощи, сподели тя.

Много положителни емоции получих и то не само от близките, много хора ми писаха с поздравления за победата. Благодаря на всички тези хора, които са стояли и треперили пред екрана, получих хиляди обаждания.

Макар все още кратък, трудния живот на Веси дотук я е калил за всякакви битки, което и показа при престоя си в стопанството.

Не съжалявам за нито една трудност, през която съм минала през моя живот. Гордея се с всяка една рана, гордея се с всяко едно мое изправяне. И смятам, че точно тези неща са ме направили един силен човек. Но се радвам, че не съм загубила човешкото в себе, каза още Веси.

За приятелствата създадени вътре сподели, че без тях няма как да се оцелее в тази изолация и условията, които тази година са били особено тежки.

За спечелената награда многодетната майка намекна, че вероятно ще инвестира награда в образованието на децата си:

Най-голямата ми мечта е да инвестирам в бъдещето на децата си, каза тя.

 

Продуцентите Иван и Андрей обявиха, че вече стартира кастинг за следващия девети сезон на предаването.

Блиц Новини
Семейство Кадиеви превземат „Аз обичам България“

Кадри БТВ От БТВ обещават, че ни очаква един от най-веселите епизоди на „Аз обичам България“, в който участие ще вземат мама Катя – Катерина Евро, която ще подкрепя сина си и капитан на отбора Сашо Кадиев. Към тях се присъединява не по-малко колоритна личност, а именно шеф Александър Таралежков …

Блиц Новини
Дават пенсиите за май по-рано

Депутатите зарадваха най-бедните пенсионери за Великден. Те гласуваха хората, намиращи се под прага на бедност, тоест с пенсия до 526 лв., да получат по 100 лева Великденска добавка. Предложението на няколко пъти бе променяно, като сумата се колебаеше между 75 лв и 100 лв. В крайна сметка щедро се спряха …

Блиц Новини
Доброволци помагат на екипа на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Социално значимото предаване „Бригада нов дом“ набира все по-голяма популярност. Помощта, която оказват от бригадата на семейства, които не могат да си позволят нормална жизнена среда е безценна за семействата избрани да я получат. Вече видяхме многодетни семейства, както и самотни майки, отглеждащи сами децата си и радостта …

error: Content is protected !!