fbpx

Веселин Марешки: „Воля“ ще се яви на изборите за последен път

реклама

Самоцелно участие във властта няма никакъв смисъл, заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ, Веселин Марешки. Мотивацията ми е да се направи нещо добро за България, за българския народ, да благоденства, каза още той.

Той апелира към властимащите и всички други мераклии за власт да излязат със своите идеи как да направим България по-добра.

Веселин Марешки, лидер на „Воля“: Предизборната кампания започна. Що за кампания е тази, в която надпреварата е как да окаляш другия и да му покажеш, че той е крал повече от тебе. Аз просто не мога да участвам в тази кампания. Може би за това губя или не се представям много добре на избори, защото в състезанието кой е крал повече аз не мога да участвам. Целият ми живот е минал в това да помагам на българите да оцеляват и да се борим за една по-справедлива и добра България.

Марешки намекна, че „Воля“ ще участва за последно в идващите парламентарни избори.

реклама

Веселин Марешки, лидер на „Воля“: Ние ще влезем в парламента по волята на българския народ. Но с колко ще влезем? Ние трябва да внушаваме на българския народ, че не трябва за пореден път да се подлъгват по фалшиви проекти, по нищо правещи хора, които с един добър пиар успяват.

Според него никой няма шанс да нанесе щети на водещата политическа партия ГЕРБ.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

реклама
loading...

Мсрешки е прав. Те не мислят за народа, а са отишли там, да се надцакват. Аз съм за Бойко!

Долен продажник. Те опропастиха държавата, мухльо! И ти си от ненаситните крадци! Нещо си облагодетелстван от тях! Мръсни народни предатели!

Г Н КОСТОВ МНОГО ЗЛОБА МНОГО ПРОСТОТИЯ ЗА КЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ

Търсете причините за днешното състояние на България още в много далечното минало, когато Византия ни окупира, разполагаше с територията на България и настани Печенегите във днешното Врачанско и Софийско. Те са непоправимо племе, нищо добре не ни очаква, когато това племе ни ръководи. От 1018 година до днес са изминали векове и с голямото преселение след Освобождението, всичко се е омешало така, че в половината Софиянци тече Печенежка кръв. Покръстването ни донесе само нещастие, защото бе насилствено и буквален образ и подобие на Византийското Християнство. Както Византия се разкапа, така и България от Империя, остана джудже срямо Европейскиге гиганти като Русия, Германия, Франция, Британия. Джуджу, чияо външна политика е „иззуй гащи“ пред големите, а вътрешната ѝ политика е същата като големите.
Така че, за когото и да гласувате, все тая, Печенегите ще ни управляват. г

Ако мафията спретне импийчмент на Президента тази година, и той се реши да създаде своя партия или го припознаят от БСП, със сигурност ще отнесе гербаджиите на бунището на следващите избори.

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Юношеският национален отбор на България взима играч на ЦСКА

реклама От ЦСКА 1948 се похвалиха с повиквателната на своя футболист Александър Димитров за сборния лагер на юношеския национален отбор на България. Те сториха това в клубния си сайт. Лагерът ще се проведе от 25 януари до 6 февруари в Анталия, Турция, като бранителят ще пътува директно от Алания, където …

Новини
Следващата седмица решават за връщането на учениците в училище

реклама Снимка МОН Ще се решава и на какъв период ще се редуват учениците в училище и на онлайн обучение. „Ако е на повече седмици, повече време ще трябва да стоят останалите в електронна среда. Ако пък е твърде кратко на децата им трябва време за превключване и адаптация. Така …

Новини
Отвара с локум и мента почиства дихателния път като прахосмукачка и изхвърля секрета от дробовете

реклама Снимка pixabay В сезона на вирусите и в условия на пандемия, важно е да се погрижим за подсилване на имунната си система. Но въпреки всички мерки все пак инфекцията може да се появи и да затрудни дишането, както и да се появят и други проблеми, като засилено отделяне на …