Веселин Марешки: „Воля“ ще се яви на изборите за последен път

реклама

Самоцелно участие във властта няма никакъв смисъл, заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ, Веселин Марешки. Мотивацията ми е да се направи нещо добро за България, за българския народ, да благоденства, каза още той.

Той апелира към властимащите и всички други мераклии за власт да излязат със своите идеи как да направим България по-добра.

Веселин Марешки, лидер на „Воля“: Предизборната кампания започна. Що за кампания е тази, в която надпреварата е как да окаляш другия и да му покажеш, че той е крал повече от тебе. Аз просто не мога да участвам в тази кампания. Може би за това губя или не се представям много добре на избори, защото в състезанието кой е крал повече аз не мога да участвам. Целият ми живот е минал в това да помагам на българите да оцеляват и да се борим за една по-справедлива и добра България.

Марешки намекна, че „Воля“ ще участва за последно в идващите парламентарни избори.

Веселин Марешки, лидер на „Воля“: Ние ще влезем в парламента по волята на българския народ. Но с колко ще влезем? Ние трябва да внушаваме на българския народ, че не трябва за пореден път да се подлъгват по фалшиви проекти, по нищо правещи хора, които с един добър пиар успяват.

Според него никой няма шанс да нанесе щети на водещата политическа партия ГЕРБ.

реклама
loading...

Мсрешки е прав. Те не мислят за народа, а са отишли там, да се надцакват. Аз съм за Бойко!

Долен продажник. Те опропастиха държавата, мухльо! И ти си от ненаситните крадци! Нещо си облагодетелстван от тях! Мръсни народни предатели!

Търсете причините за днешното състояние на България още в много далечното минало, когато Византия ни окупира, разполагаше с територията на България и настани Печенегите във днешното Врачанско и Софийско. Те са непоправимо племе, нищо добре не ни очаква, когато това племе ни ръководи. От 1018 година до днес са изминали векове и с голямото преселение след Освобождението, всичко се е омешало така, че в половината Софиянци тече Печенежка кръв. Покръстването ни донесе само нещастие, защото бе насилствено и буквален образ и подобие на Византийското Християнство. Както Византия се разкапа, така и България от Империя, остана джудже срямо Европейскиге гиганти като Русия, Германия, Франция, Британия. Джуджу, чияо външна политика е „иззуй гащи“ пред големите, а вътрешната ѝ политика е същата като големите.
Така че, за когото и да гласувате, все тая, Печенегите ще ни управляват. г

Ако мафията спретне импийчмент на Президента тази година, и той се реши да създаде своя партия или го припознаят от БСП, със сигурност ще отнесе гербаджиите на бунището на следващите избори.

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
57,753 млрд. лева държат българите на депозити в банките

реклама Снимка Вихрогон В края на август 2020 г. депозитите на неправителствения сектор в банките са 88.847 млрд. лв. (80 на сто от БВП), като годишното им увеличение е 8.9 процента, съобщава Българската народна банка. Депозитите на нефинансовите предприятия в края на август са били 27.547 млрд. лв. (24.8 на …

Новини
Слави Василев, политолог: Президентът обяви, че ще предложи промени в Конституцията и ще излезе нова политическа формация

реклама Снимка ФБ „Президентът Румен Радев ще предложи промени в Конституцията и след това ще излезе нова политическа формация на хоризонта, която ще припознае целите на този стратегически документ”, заяви пред БНР Слави Василев, който който беше в екипа на държавния глава. „Това вероятно ще стане до края на септември …

Новини
Правителството удължи извънредната епидемиологична обстановка

реклама Снимка pixabay Пpaвитeлcтвoтo yдължи извънpeднaтa eпидeмичнa oбcтaнoвĸa c двa мeceцa – дo 30 нoeмвpи. Kaтo пpичинa ĸaбинeтът изтъĸнa фaĸтa, чe „пaндeмиятa oт СОVІD-19 пpoдължaвa дa пpeдcтaвлявa тeжĸa извънpeднa cитyaция, cвъpзaнa c oбщecтвeнoтo здpaвe в нaциoнaлeн и cвeтoвeн мaщaб“, пише Факти. Πpипoмнямe, чe минaлaтa ceдмицa глaвният дъpжaвeн здpaвeн инcпeĸтop дoц. …