Веселин Марешки: „Воля“ ще се яви на изборите за последен път

Самоцелно участие във властта няма никакъв смисъл, заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ, Веселин Марешки. Мотивацията ми е да се направи нещо добро за България, за българския народ, да благоденства, каза още той.

Той апелира към властимащите и всички други мераклии за власт да излязат със своите идеи как да направим България по-добра.

Веселин Марешки, лидер на „Воля“: Предизборната кампания започна. Що за кампания е тази, в която надпреварата е как да окаляш другия и да му покажеш, че той е крал повече от тебе. Аз просто не мога да участвам в тази кампания. Може би за това губя или не се представям много добре на избори, защото в състезанието кой е крал повече аз не мога да участвам. Целият ми живот е минал в това да помагам на българите да оцеляват и да се борим за една по-справедлива и добра България.

Марешки намекна, че „Воля“ ще участва за последно в идващите парламентарни избори.

Веселин Марешки, лидер на „Воля“: Ние ще влезем в парламента по волята на българския народ. Но с колко ще влезем? Ние трябва да внушаваме на българския народ, че не трябва за пореден път да се подлъгват по фалшиви проекти, по нищо правещи хора, които с един добър пиар успяват.

Според него никой няма шанс да нанесе щети на водещата политическа партия ГЕРБ.

loading...

Мсрешки е прав. Те не мислят за народа, а са отишли там, да се надцакват. Аз съм за Бойко!

Долен продажник. Те опропастиха държавата, мухльо! И ти си от ненаситните крадци! Нещо си облагодетелстван от тях! Мръсни народни предатели!

Търсете причините за днешното състояние на България още в много далечното минало, когато Византия ни окупира, разполагаше с територията на България и настани Печенегите във днешното Врачанско и Софийско. Те са непоправимо племе, нищо добре не ни очаква, когато това племе ни ръководи. От 1018 година до днес са изминали векове и с голямото преселение след Освобождението, всичко се е омешало така, че в половината Софиянци тече Печенежка кръв. Покръстването ни донесе само нещастие, защото бе насилствено и буквален образ и подобие на Византийското Християнство. Както Византия се разкапа, така и България от Империя, остана джудже срямо Европейскиге гиганти като Русия, Германия, Франция, Британия. Джуджу, чияо външна политика е „иззуй гащи“ пред големите, а вътрешната ѝ политика е същата като големите.
Така че, за когото и да гласувате, все тая, Печенегите ще ни управляват. г

Ако мафията спретне импийчмент на Президента тази година, и той се реши да създаде своя партия или го припознаят от БСП, със сигурност ще отнесе гербаджиите на бунището на следващите избори.

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Общинарите в Бургас решиха: Пътят до парк „Росенец“ остава общински

Протестиращи блокираха централния вход на сградата на Общинския съвет в Бургас, където днес заседават общинските съветници. Протестиращите настояха да бъде отменено решение на местния парламент, с което общинският път, който минава през имота в парк „Росенец“, свързван с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, става частен, предаде БНТ. По обяд …

Новини
На фона на протестите Борисов събира ГЕРБ на национално мероприятие в София утре

ПП ГЕРБ свиква членовете си от цялата страна на Национална конференция, която ще се проведе утре в София. За събитието е ангажиран ”София Тех Парк”. В срещата ще участват ръководството на партията и нейни представители от всички 265 общини, пише frognews.bg. Какви теми ще бъдат обсъждани и какви решения предстои …

Новини
Реалити формата „Фермата“ стартира наесен със звезден участник

Кадър БТВ На есен в програмата на БТВ се завърта шести сезон на реалити формата „Фермата“. Мото на този сезон са трудолюбие, сплотеност, уважение към земята и традициите. Първият участник, чието име изплува в пространството е световноизвестната българска певица Поли Хубавенска. Изпълнителката е прочула родния фолклор в Англия, Германия, САЩ …