fbpx

Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

БГ звезди

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV

Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си.

Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис.

Лили Иванова публикува интересни снимки от концерта си в летния театър „Аполония” в Созопол.

За съжаление  местата в амфитеатъра са твърде малко, за за отговорят на интереса към такова музикално събитие. Така много почитатели на Лили останаха навън, но въпреки това се наредиха да слушат, а ако може и да зърнат любимаката си.

Може би друга звезда и мениджърския  екип би се ядосала на тази ситуация и би поискала охраната да изгони гратисчиите.

Но не и Лили, разбира се. Благодарна на преданата си публика, тя публикува снимките от външната страна на театъра за да покаже, че пее и за тях, не само на тези, които си купуват билети за концертите ѝ.

И без друго поредното ѝнационално турне е истински фурор и всички платени места за 100% заети, така че за загуби от слушането без пари не може и да се говори.


Блиц Новини
Димо и Ралица Паскалева правят България на луда, никога няма да видите това в „Игри на волята“

Кадри видео ФБ и Нова ТВ: Димо и Ралица Паскалева правят България на луда, никога няма да видите това в „Игри на волята“ Отвъд прекрасните лица и усмивки зад кадър на „Игри на волята“ се вижда нещо, което Нова телевизия няма да покаже. Димо Алексиев и бременната Ралица Паскалева дават …

Блиц Новини
Билалов наби канчето на умен участник

Кадри: БТВ: Билалов два пъти подсказа на участник, той не го послуша и „изгоря“ за голяма сума Водещият на „Стани богат“ Михаил Билалов можеше да докара добра сума на един от участниците в днешното издание на предаването. Срещу него за втора поредна вечер седна Димитър Димитров от Пловдив. Вчера той …

Блиц Новини
Ралица Паскалева накара България да ахне с трима красавци, Румен Радев пощури зрителите

Кадри Нова телевизия, Инстаграм/Теодора Мудева: Ралица Паскалева накара България да ахне с трима красавци, Румен Радев пощури зрителите Водещата на „Игри на волята“ Ралица Паскалева е една от най-харесваните дами в България. Когато са заедно със съпруга й Теодор Салпаров и двете им деца може да видим едно от най-прекрасните …

error: Content is protected !!