fbpx

Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

БГ звезди

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV

Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си.

Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис.

външна реклама

Лили Иванова публикува интересни снимки от концерта си в летния театър „Аполония” в Созопол.

За съжаление  местата в амфитеатъра са твърде малко, за за отговорят на интереса към такова музикално събитие. Така много почитатели на Лили останаха навън, но въпреки това се наредиха да слушат, а ако може и да зърнат любимаката си.

Може би друга звезда и мениджърския  екип би се ядосала на тази ситуация и би поискала охраната да изгони гратисчиите.

Но не и Лили, разбира се. Благодарна на преданата си публика, тя публикува снимките от външната страна на театъра за да покаже, че пее и за тях, не само на тези, които си купуват билети за концертите ѝ.

И без друго поредното ѝнационално турне е истински фурор и всички платени места за 100% заети, така че за загуби от слушането без пари не може и да се говори.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!