fbpx

Възможно ли е да изтеглим бърз кредит, без да излизаме от вкъщи?

Блиц Новини

В ерата на технологиите и глобализацията все повече ограничения отпадат, включително и в случаите, когато се нуждаете от бърз кредит, без да посещавате офис на кредитора. Вече всичко става онлайн, много достъпно и доста удобно. Как е възможно това и по какъв начин CashCredit може да помогне? Как се кандидатства и колко се чака? Кога един човек се нуждае от подобен заем и колко може да изтегли?

Къде да изтеглим бърз кредит изцяло онлайн

Бързите кредити обикновено са необходими при внезапно изникване на нужда от финанси, а случаите на подобни ситуации са многобройни. Доста често хората им трябват пари на заем към края на месеца, когато заплатата наближава, но финансите вече са приключили. В други случаи често изникват финансови потребности при необходимост от посещение на здравно заведение, повреда на автомобила и т.н.

Днес доста често бързи кредити се отпускат от лицензираните небанкови институции, като Кеш Кредит, а онлайн кандидатстването и отпускането на заема, без необходимост от посещение на офис, създава удобство и финансова сигурност. На подобен партньор винаги може да се разчита и то по всяко време на денонощието, което наистина създава усещането за сигурност и липса на каквито и да е притеснения.

Как се кандидатства

Ето какво трябва да направите: 

  1. Нуждаете се от сравнително стабилен интернет, телефон или компютър.
  2. Посещавате сайта на кредитора, където трябва да си направите регистрация, ако нямате предишен акаунт.
  3. Влизате в акаунта си и разглеждате актуалните оферти на сайта.
  4. След избора, попълвате ел. бланка с Вашите данни и банкова сметка и подавате заявлението.
  5. Одобрението отнема няколко минути, след което парите се нареждат по посочената от Вас банкова сметка.

Изключително важно е, преди да направите горните стъпки за кандидатстване за бърз заем, да се запознаете в детайли с общите условия и изисквания на кредитора. Отделно системата е много интелигентна и предварително Ви информира за броя на вноските по погасяване на задължението, техния размер, период и оскъпяване.

За колко време става одобрението

За щастие, днес технологиите позволяват извършване на денонощно обслужване и експресна обработка на заявките за бърз кредит, така че при нас най-краткото време за изчакване на одобрението е до 6 минути. Могат да кандидатстват дори и хора с ограничени доходи и само срещу лична карта, което е голямо удобство и предимство дори и когато сте с лоша кредитна история.

Ето как всъщност, без значение от времето и мястото, на територията на страната, по всяко време на денонощието, Вие имате възможност да се възползвате от експресно финансиране до 4000 лв. и прозрачни условия.

  • публикация


Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

Блиц Новини
Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи

Кадър Фейсбук: Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи Братята Халваджиян са едни от най-успелите българи. Те са символ на успеха. Макар и доста критикувани в социалните мрежи резултатите им са безпорни. Топ предаванията по гледаемост в българския ефир и по БТВ и по Нова тв …

error: Content is protected !!