fbpx

Васко Драганов не издържа по БТВ: Аз запознах жена си с новия й

Блиц Новини

кадри bTV

Актьорът Васил Драганов, обвинен в домашно насилие от бившата си съпруга се опита да сложи край на “историята” между двамата, която започна с негово интервю по БНТ. В студиото на bTV в разговор с Петя Дикова, той заяви, че още обича Андреа и тя продължава да е в сърцето му.

“Ние сме като две парченца от пъзел. Пъзел, който беше разрушен по много грозен начин”, заяви той.

“Аз съм светлата страна, аз съм бял човек”, така се защити Драганов от обвиненията на бившата си съпруга, която в момента е с мъж, с който той я е запознал. Той заяви, че единствено към него изпитва отрицателни чувства, които няма как да преглътне.

“Мъжете ще ме разберат”, коментира актьорът. Актьорът подчерта също, че още преди години е застанал с лицето и името си в кампания срещу домашното насилие и държи на тази позиция. По тази причина смята за недопустимо това, в което е обвинен.

Васил Драганов призова зрителите да не съдят за хората “по чаршафите”, а по постиженията им и покани всички да дойдат на представленията му, които са много.

Преди време, пак по bTV, Андреа Драганова заяви, че е била подложена на домашно насилие от актьора, но заради молбите на децата им няма да каже подробности.

Тя заяви също, че е била “публично разстреляна” от Васил, който раздуха темата за отношенията им по телевизията. Андреа тогава благодари на журналистите, които се занимават с историята, че са ограничили Васил да не казва по-силни неща за нея и раздялата им. Задочната им битка продължи с постове и взаимни обвинения в социалните мрежи.

Hell's kitchen
Участничка в Хелс китчън се раздели с джипа си

Кадри БТВ В Хелс китчън емоциите за участниците са много и започват още от вратата. Все още шокирани бяха вкарани в кухнята, напълно в стила на шеф Ангелов. Че не са си представяли влизането си точно така пролича най-много на кметицата на с. Върбешница, която се появи с огромна красива …

Блиц Новини
С много злоба се нахвърлиха върху семейството в Бригада нов дом

Кадри БТВ Любимо на много зрители предаване „Бригада нов дом“ стартира както винаги с вълнуваща история. Влюбените Вероника и Дарин са главните герои в първия епизод на предаването, които са заедно от 22 години. Поради сърдечен дефект за Вероника е противопоказно да има деца, но въпреки това отглеждат три. Двамата …

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

error: Content is protected !!