fbpx

Васко Драганов не издържа по БТВ: Аз запознах жена си с новия й

Блиц Новини

кадри bTV

Актьорът Васил Драганов, обвинен в домашно насилие от бившата си съпруга се опита да сложи край на “историята” между двамата, която започна с негово интервю по БНТ. В студиото на bTV в разговор с Петя Дикова, той заяви, че още обича Андреа и тя продължава да е в сърцето му.

“Ние сме като две парченца от пъзел. Пъзел, който беше разрушен по много грозен начин”, заяви той.

“Аз съм светлата страна, аз съм бял човек”, така се защити Драганов от обвиненията на бившата си съпруга, която в момента е с мъж, с който той я е запознал. Той заяви, че единствено към него изпитва отрицателни чувства, които няма как да преглътне.

“Мъжете ще ме разберат”, коментира актьорът. Актьорът подчерта също, че още преди години е застанал с лицето и името си в кампания срещу домашното насилие и държи на тази позиция. По тази причина смята за недопустимо това, в което е обвинен.

Васил Драганов призова зрителите да не съдят за хората “по чаршафите”, а по постиженията им и покани всички да дойдат на представленията му, които са много.

Преди време, пак по bTV, Андреа Драганова заяви, че е била подложена на домашно насилие от актьора, но заради молбите на децата им няма да каже подробности.

Тя заяви също, че е била “публично разстреляна” от Васил, който раздуха темата за отношенията им по телевизията. Андреа тогава благодари на журналистите, които се занимават с историята, че са ограничили Васил да не казва по-силни неща за нея и раздялата им. Задочната им битка продължи с постове и взаимни обвинения в социалните мрежи.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!