fbpx

Васил Найденов отложи концерт заради грип

Новини

Снимка профил инстаграм

Иконата на българската естрада Васко Найденов бе повален от летен грип и това наложи насрочения за 15-ти концерт да се проведе на 23-ти.


Поради здравословни причини се налага да преместим концерта, предвиден за 15 юли, с една седмица напред – на 23 юли, събота.
През последните дни Васил Найденов се възстановява от върлуващия в момента летен грип, но за съжаление няма да има възможност да изпълни концерт на 15 юли.

външна реклама

Васко вече е добре и концертите преминават по план. Той дори първи честити рождения ден на импресариото си Ивайло Манолов, на който не присъства заради участията си във Варна и Бургас.

Билетите ще важат без презаверяване, съобщават организаторите. За тези, които нямат възможност да се насладят на таланта на звездата, има и друга дата, на която да се включат – 8 септември.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!