fbpx

Васил Найденов: Голямата ми мечта бе да пея с Арета Франклин

Блиц Новини

Кадри БТВ

Оказа се, че Васил Найденов е един от предпочитаните гост изпълнители в новогодишната нощ и е търсен от много места. Изпълнителят сподели, че отминаващата вече година е била хубава за него, изпълнена с много работа и постоянни ангажименти и каза кое е разковничето за този успех:

 

Не е страшно дали ще пея фалшиво, но важно е да се създаде атмосфера, хората да бъдат малко по-различни като излязат от залата, да бъдат малко по-добри, да имат някакъв филинг друг. Това е много важно и ценно. На всички мои колеги им го пожелавам да им се случва, дори да си забравят реплика, дори да се спънат на сцената или да счупят микрофон, или каквото се случва, важното е накрая финалът да е хепи енд, сподели Васил Найденов.

Модата преди години беше такава, че всички се правихме на Майкъл Джаксън. Мечтата ми винаги е била да мога да вляза в звездния отбор на Стиви Уондър или Арета Франклин, но това няма как да стане, каза още той.

Чувства се и доста изморен вече, дори заспал в колата, което никога не му се е случвало.

В самолет и кола не заспивам по ред причини, най-вече психологични.

В личен план Васко Найденов сподели, че става все повече домошар, дори се опитва да готви и много обича да гледа готварски предавания. Като дете е бил много злояд, но сега гледа с други очи храната, дори сподели, че сам си е сготвил „убийствена“ бамя.

Пожела си през новата година да има повече време да се наспива.

Човек трябва да добие енергия, на другия ден да отиде на репетиция, да се скара с тон режисьора, караме се с моите колеги, после се обичаме. Любовта е по-силна след скандал, това в България е силно разпространено. Нека новата година бъде най-вече здрава, пари се печелят и донякъде приятели, завърши Найденов.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!