fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ Въпрос за 2000 лева побърка публиката и компютъра на Билалов 

Нещо много рядко срещано се случи в тазвечершния епизод на „Стани богат“.

Играта си от вчера продължи Даниел Иванов. Любопитното за него е, че той е бил жокер на бивша участничка, но я е подвел с отговора.

Именно с това призна, че е свързана каузата му.

„От една страна мотивацията ми е чисто човешка, а другата е чисто финансова.

Но не в себичната част, а в това, че след предаването с Рали се чухме и та ми каза, че е искала да спечели конкретна сума, до която не е стигнала, защото съм я подвел.

Аз сега ще изкарам сумата, за да й я дам“, каза той.

Вчера Даниел стигна до въпрос за 2000 лева, заключвайки сумата като втора сигурна.

„Съпругата ми ми каза, че щом използвам един жокер, трябва да заключа след това сумата“, призна Иванов.

С въпроса обаче се случи нещо рядко срещано.

„На кой гръцки остров се намира един от центровете на Минойската цивилизация – Кносос?“, го попита Михаил Билалов, а опциите бяха Корфу, Родос, Кипър и Крит.

Мъжът, който ръководи компания за дигитален маркетинг, разкри, че няма как да е Кипър, но все пак не знае отговора.

Затова помоли за жокер „Помощ от публиката“.

Тук се случи нещо доста рядко срещано в предаването – гласовете на зрителите в студиото като проценти бяха изключително близки – 25, 31, 20 и 24. Тук Иванов избухна в смях и се хвана за главата.

Поради тази причина участникът реши да се подсигури и с третия си жокер – „50:50“, целейки да си гарантира някаква по-сериозна сума, за да се реваншира пред участничката, която, по думите му, е подвел.

Компютърът елиминира първите два варианта, а Даниел избра Родос.

Това обаче се оказа грешен отговор и така той си тръгна с едва 500 лева от предаването.

Любопитното е, че при играта на следващата участничка в риалитито за знания водещият Михаил Билалов реши да се пошегува.

Публиката тази вечер не е в добра форма, каза той. И така я притесни преди рекламния блок дали правилно се е доверила на хората в студиото.

В случая се оказа, че тогава публиката е дала верен отговор.

БТВ
Билалов стана и си тръгна след този отговор в „Стани богат“

Кадри: БТВ Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази. Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите. …

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

error: Content is protected !!