fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ Въпрос за 2000 лева побърка публиката и компютъра на Билалов 

Нещо много рядко срещано се случи в тазвечершния епизод на „Стани богат“.

Играта си от вчера продължи Даниел Иванов. Любопитното за него е, че той е бил жокер на бивша участничка, но я е подвел с отговора.

външна реклама

Именно с това призна, че е свързана каузата му.

„От една страна мотивацията ми е чисто човешка, а другата е чисто финансова.

Но не в себичната част, а в това, че след предаването с Рали се чухме и та ми каза, че е искала да спечели конкретна сума, до която не е стигнала, защото съм я подвел.

Аз сега ще изкарам сумата, за да й я дам“, каза той.

Вчера Даниел стигна до въпрос за 2000 лева, заключвайки сумата като втора сигурна.

„Съпругата ми ми каза, че щом използвам един жокер, трябва да заключа след това сумата“, призна Иванов.

С въпроса обаче се случи нещо рядко срещано.

„На кой гръцки остров се намира един от центровете на Минойската цивилизация – Кносос?“, го попита Михаил Билалов, а опциите бяха Корфу, Родос, Кипър и Крит.

Мъжът, който ръководи компания за дигитален маркетинг, разкри, че няма как да е Кипър, но все пак не знае отговора.

Затова помоли за жокер „Помощ от публиката“.

Тук се случи нещо доста рядко срещано в предаването – гласовете на зрителите в студиото като проценти бяха изключително близки – 25, 31, 20 и 24. Тук Иванов избухна в смях и се хвана за главата.

Поради тази причина участникът реши да се подсигури и с третия си жокер – „50:50“, целейки да си гарантира някаква по-сериозна сума, за да се реваншира пред участничката, която, по думите му, е подвел.

Компютърът елиминира първите два варианта, а Даниел избра Родос.

Това обаче се оказа грешен отговор и така той си тръгна с едва 500 лева от предаването.

Любопитното е, че при играта на следващата участничка в риалитито за знания водещият Михаил Билалов реши да се пошегува.

Публиката тази вечер не е в добра форма, каза той. И така я притесни преди рекламния блок дали правилно се е доверила на хората в студиото.

В случая се оказа, че тогава публиката е дала верен отговор.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!