fbpx

Въпреки победата Камелия отнесе негативите от зрителите

Новини

Кадри БТВ

Един от най-силните дуели проведени на арената беше между Хепи Ванче и Камелия. Желанието за победа бе подсилено от омразата помежду им и двете го показаха с хъса, с който се хвърлиха в битките. Въпреки, че Ваня направи много грешки по време на престоя си, показа лабилна психика, не можа да намери мястото си, зрителите дадоха подкрепата си за нея, защото пък Камелия с надменността си и арогантно поведение нямаше как да ги спечели.

външна реклама

Много злоба много !. Много ме е яд, че точно тя остава тази надута Камелия . . А за поддръжниците и Яни и Чавдар за държанието им нямам думи. . Простотия и селяния . .ужас. . не съм и помисляла че може да се държат толкова отвратително. . И аз не харесвах Ваня . .но пък предпочитах нейното мърморене и реване пред злобата на тази Камелия.

Единственото по отвратително нещо на арената от Камелия, бяха подигравките на Яни, Чавдар (който вече се показа какъв е) и Иван!
Маските паднаха, истината лъсна, злобата и селянията също!

Аплодисменти на Камелия за злобата завистта и арогантността. Голям пример дава на дъщеря си . Браво!!! Отвратителна докрай. По-добре реването и мрънкането на Ваня отколкото съскането на тази змия.И да не се радва на тази победа защото ние решаваме накрая не победите и. Тя и миналия сезон Мартина победи в игрите Живка но какво стана накрая.

Освен че с високопарното си поведение Камелия отврати всички, в тона на омраза се включиха и Яни, Иван и Чавдар, които през цялото време злобно репликираха Ваня, опитваха се да я разсейват и разконцентрират, дори Радо не издържа на тези атаки и отправи забележка към тримата. На този етап на играта, когато развитието на събитията и избора на победител зависи от зрителите, поведението им въобще не беше в тяхна полза.

 

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!