fbpx

Въпреки победата Камелия отнесе негативите от зрителите

Блиц Новини

Кадри БТВ

Един от най-силните дуели проведени на арената беше между Хепи Ванче и Камелия. Желанието за победа бе подсилено от омразата помежду им и двете го показаха с хъса, с който се хвърлиха в битките. Въпреки, че Ваня направи много грешки по време на престоя си, показа лабилна психика, не можа да намери мястото си, зрителите дадоха подкрепата си за нея, защото пък Камелия с надменността си и арогантно поведение нямаше как да ги спечели.

Много злоба много !. Много ме е яд, че точно тя остава тази надута Камелия . . А за поддръжниците и Яни и Чавдар за държанието им нямам думи. . Простотия и селяния . .ужас. . не съм и помисляла че може да се държат толкова отвратително. . И аз не харесвах Ваня . .но пък предпочитах нейното мърморене и реване пред злобата на тази Камелия.

Единственото по отвратително нещо на арената от Камелия, бяха подигравките на Яни, Чавдар (който вече се показа какъв е) и Иван!
Маските паднаха, истината лъсна, злобата и селянията също!

Аплодисменти на Камелия за злобата завистта и арогантността. Голям пример дава на дъщеря си . Браво!!! Отвратителна докрай. По-добре реването и мрънкането на Ваня отколкото съскането на тази змия.И да не се радва на тази победа защото ние решаваме накрая не победите и. Тя и миналия сезон Мартина победи в игрите Живка но какво стана накрая.

Освен че с високопарното си поведение Камелия отврати всички, в тона на омраза се включиха и Яни, Иван и Чавдар, които през цялото време злобно репликираха Ваня, опитваха се да я разсейват и разконцентрират, дори Радо не издържа на тези атаки и отправи забележка към тримата. На този етап на играта, когато развитието на събитията и избора на победител зависи от зрителите, поведението им въобще не беше в тяхна полза.

 


Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

Блиц Новини
Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи

Кадър Фейсбук: Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи Братята Халваджиян са едни от най-успелите българи. Те са символ на успеха. Макар и доста критикувани в социалните мрежи резултатите им са безпорни. Топ предаванията по гледаемост в българския ефир и по БТВ и по Нова тв …

error: Content is protected !!