fbpx

Валерия от Ергенът: Спрете се, казвам ви истината за Евгени и майка му

Блиц Новини

Кадри ютуб и инстаграм: Ще ви кажа истината за мен, Евгени и майка му, обяви Валерия

Интересът към двойката, която излезе от романтичното риалити „Ергенът“ не стихва.

Много хора са любопитни какво правят сега, дали са все още заедно и Валерия задоволява това любопитство в едно откровено интервю.

Смятам, че за краткото време, в което можем да се виждаме с Евгени, не страда от липса на внимание, пък и се е срещал и е свикнал с някои от моите любимци и най-вече моето, което е навсякъде с нас.

Скоро ще го запозная и с приюта.

Той всъщност много обича животни, но изглежда, че едва ли не много се страхува, нещо, което му е останало от детството.

От моето кученце не се страхува, даже спят заедно.

И двамата се адаптираме към живота на другия, особено сега покрай концертите е много е зает и напрегнат, особено с този в Пловдив.

Опитвам се да съм навсякъде и Евгени изглежда доволен, най-вероятно се справям добре със задачата да бъда до него.

За любовта си към животните Валерия сподели, че това й е от най-ранна детска възраст.

Винаги ги е обичала и си е мечтала да има приют и да се грижи за тях. От месото като храна се отказва, когато става свидетел, как се колят животни на село, това дълбоко я травмира. Дори за нея животните в зоологическите градини са бедстващи, затворени, гладни и нещастни.

Мъжете са се отдръпнали от нея след края на предаването и то не толкова заради това, че е обвързана.

Причината е в твърдия характер, който показа според нея. Може би това ги е поизплашило и не са очаквали една красива дама да е борбена и да отстоява позициите си така.

Конфликтът с родителите на Евгени и най-вече с майка му, нещо на което станахме свидетели е вече зад гърба им. Поне това споделя Валерия.

След предаването се виждахме по-често и се поопознахме.

Майка му много си обича децата, семейството и като всяка една майка иска най-доброто.

Това не означава, че си налага мнението непременно.

За най-голямата си конкуренция Елена каза, че не ревнува в никакъв случай, защото не вижда да е имало каквато и да е химия между годеника й и нея.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!