fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Дължа много пари, заминавам от България, обяви Валерия от Ергенът

Ако някой дълбоко се е трогнал от романтичния финал на “Ергенът”, може би трябва да помисли пак. Романтичната телевизионна приказка на Евгени и Валерия има и малко по-тъмна страна, която от bTV едва сега започват да разкриват.

Както в предаването на Николаос Цитиридис, така и при Диана Любенова, образцовата екранна двойка направи голямо признание.

външна реклама

След финала на “Ергенът” е трябвало да стоят разделени цели 7 месеца.

Строгото правило на продукцията едва ли е можело да бъде нарушено, защото така Евгени и Валерия са щели да понесат солена глоба.

А както става ясно, младата двойка не може да си позволи да губи пари.

В събота сутрин Валерия призна от телевизионния екран нещо, за което доста зли езици говориха упорито в социалните мрежи.

Оказва се, че слуховете са верни – Валерия наистина дължи доста пари.

По нейни собствени думи, сумите са огромни.


Борчът е натрупан заради това, че след като спечели сърцето на Евгени, защитничката на животните се е развихрила в дейността на своя приют.

Валерия призна, че са приели твърде много кучета и котки, за повечето от които е необходимо и някакво лечение.

Така приютът за животни е натрупал огромните дългове към ветеринарни клиники.


В момента Валерия лично води кампания за дарения, с които да изплати задълженията си.

Явно те не са по силите или пък по вкуса на годеника ѝЕвгени, който иначе се рекламира като успешен концертиращ пианист.


И ако седемте месеца на криене на някого се виждат малко, нека има предвид , че през лятото младата риалити любов изглежда пак ще е от разстояние.

Евгени и Валерия признаха, че им предстоят много сериозни ангажименти за лятото.

Той започва турнета, а тя заминава за чужбина, буквално на другия край на света. Валерия разкри, че отива или в Китай, или в Япония.

Пътуването явно ще има комерсиален характер, защото едва ли тя е в положение просто да обикаля Изтока като турист, на фона на дълговете си и при това сама.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!