fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Дължа много пари, заминавам от България, обяви Валерия от Ергенът

Ако някой дълбоко се е трогнал от романтичния финал на “Ергенът”, може би трябва да помисли пак. Романтичната телевизионна приказка на Евгени и Валерия има и малко по-тъмна страна, която от bTV едва сега започват да разкриват.

Както в предаването на Николаос Цитиридис, така и при Диана Любенова, образцовата екранна двойка направи голямо признание.

След финала на “Ергенът” е трябвало да стоят разделени цели 7 месеца.

Строгото правило на продукцията едва ли е можело да бъде нарушено, защото така Евгени и Валерия са щели да понесат солена глоба.

А както става ясно, младата двойка не може да си позволи да губи пари.

В събота сутрин Валерия призна от телевизионния екран нещо, за което доста зли езици говориха упорито в социалните мрежи.

Оказва се, че слуховете са верни – Валерия наистина дължи доста пари.

По нейни собствени думи, сумите са огромни.


Борчът е натрупан заради това, че след като спечели сърцето на Евгени, защитничката на животните се е развихрила в дейността на своя приют.

Валерия призна, че са приели твърде много кучета и котки, за повечето от които е необходимо и някакво лечение.

Така приютът за животни е натрупал огромните дългове към ветеринарни клиники.


В момента Валерия лично води кампания за дарения, с които да изплати задълженията си.

Явно те не са по силите или пък по вкуса на годеника ѝЕвгени, който иначе се рекламира като успешен концертиращ пианист.


И ако седемте месеца на криене на някого се виждат малко, нека има предвид , че през лятото младата риалити любов изглежда пак ще е от разстояние.

Евгени и Валерия признаха, че им предстоят много сериозни ангажименти за лятото.

Той започва турнета, а тя заминава за чужбина, буквално на другия край на света. Валерия разкри, че отива или в Китай, или в Япония.

Пътуването явно ще има комерсиален характер, защото едва ли тя е в положение просто да обикаля Изтока като турист, на фона на дълговете си и при това сама.

Блиц Новини
Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си

Кадър БТВ: Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си 53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по БТВ. Заявка му в началото беше скромна. Толкова скромна, че чак съмнителна. „Бил съм охранител, бил съм охранител. Никога не съм се занимавал …

Блиц Новини
16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България

Кадър БТВ: 16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България Валерия Войкова написа прекрасна страница в историята на „Гласът на България“ по БТВ. Тя е само на 16 години от София. Аз съм екстроверт, обичам да се смея, обичам всичко около мен да е хубаво, заяви тя. …

Блиц Новини
Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия годеница бях

Кадри Нова ТВ: Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия бях в Куба Великата българска певица Йорданка Христова на 80 години даде невероятно интервю пред Мариан Станков Мондьо по Нова тв. Тя обясни, че не е имало как да стане жена на Фидел Кастро. В …

error: Content is protected !!