fbpx

Валери Симеонов: Не съм показвал среден пръст

Новини
реклама

Кадър видео Нова ТВ

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов даде и пояснения относно видеозаписите и стопкадрите от вчерашния митинг на ресторантьорите, с които беше обвинен, че е показал среден пръст и категорично отрече да го е правил.

„Отворих прозореца, за да погледна. Една група от 5-6 човека започнаха да крещят вулгаризми, обиди. Направих така, че ги попитах къде ви е ума”, заяви в предаването „Здравей, България” по Нова ТВ Валери Симеонов. И показа знака – показалец, насочен към челото.

„Показах знак, с който питах къде са ви главите. Не съм сигурен, че тези хора бяха от протестиращите, събрали се да защитават своя бизнес”, заяви още Симеонов. И подчерта, че самият той членува в най-голямата тяхна организация. „И с организаторите на митинга от няколко дни обсъждаме колко е целесъобразно да се търси диалог, или да се отиде на митинг”, каза Симеонов.

„Аз съм единственият политик, който поддържа тезата, че отварянето на ресторантите при спазване на мерки не носи по-голяма опасност от отварянето на училищата”, допълни лидерът на НФСБ.

Симеонов коментира, че протестното отваряне на ресторантите на 1 февруари ще донесе само напълване на хазната с глоби.

„Трябва да се търси диалог с щаба и министър-председателя”, заяви още той.

Заместник-председателят на Народното събрание смята още, че мерките за бизнеса са неефективни. Като собственик на два хотела с ресторанти, самият той твърди, че не е кандидатствал по никоя мярка за подкрепа от държавата.

„Когато не работи един ресторант, какви 80% ще дадеш на работещите и ще чакаш още 20% от работодателя, като той няма откъде да ги даде”, коментира Симеонов.

Относно новата заповед, с която се въвеждат задължителни PCR-тестовете за идващите у нас чужденци, Валери Симеонов също подкрепи идеята да се правят антигенни тестове, защото са по-евтини и достатъчно точни.

 

 

„Става въпрос за язовир „Овчарица”, който е единственият охлаждащ за централите. Това е публична държавна собственост. Актът през този закон е да мине в по-висока категория на отговорност на контрол. По същата логика Валери Симеонов да си вземе Странджа планина, след като си тръгне. Не познавам района, доскоро не знаех къде е язовир „Овчарица“. Днес ще питам г-н Георгиев от БСП откъде е измислена тази щуротия”, каза Симеонов.

И обясни с какви бизнеси се занимава. „За да няма неяснота, притежавам телекомуникационна фирма в Югоизточна и Североизточна България, телевизия „СКАТ“ и два обекта – хотели с ресторанти. От нищо друго не разбирам, камо ли да въдя риби, раци и т.н.“, каза Симеонов.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
ВМРО: 700 лв. средна пенсия и 2500 лв. средна заплата

реклама Няма да увеличаваме данъците и ще намалим държавните разходи. Паралелно с това ще увеличим парите за втората година майчинство и ще осигурим безплатна детска градина и безплатни учебници за всяко дете. Повишаване на средната пенсия до 700 лв., на средната работна заплата – до 2500 лв., а всички пенсионери …

Новини
Булевард България: „Работникът“ с премиерското сако е общински съветник от ГЕРБ

реклама Кадър видео ФБ PR-ите на Борисов представиха мъжа като строителен работник. „Работникът“, който получи като подарък сакото на премиера Бойко Борисов по време на вчерашната му инспекция на участък от АМ „Хемус“, всъщност се оказа общински съветник от ГЕРБ във варненската община Суворово, пише сайтът boulevardbulgaria.bg. PR-ите на Борисов …

Новини
Държавата ще компенсира родители, за чиито деца няма места в общински или държавни градини

реклама Снимка pixabay Държавата ще възстановява платените от родителите средства за обучение и отглеждане до размера на утвърдената от министъра на образованието и науката сума, като ще трябва да предоставят съответните договори и платежни документи за извършени разходи. Родителите на деца в предучилищна възраст, неприети в общински или държавни детски …