В Сливен човек се събуди от моргата. Бяха го обявили за мъртъв със смъртен акт

Новини
реклама

Кадър Гугъл Стрийт

Може би, най-куриозният случай в България.

Човек буквално излезе от моргата в Сливен.

Изпаднал в диабетна кома гражданин на сливенския квартал „Дружба” се събуди в моргата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”, съобщава „Монитор”.

Случаят потвърди заместник-директорът по медицинските дейности на болницата” д-р Хрисант Хрисантов.

Смъртта била обявена на 13 октомври. Човекът е докаран без признаци на живот около 21,30 часа от екип на пожарната, който след сигнал на съседи разбил входната врата на апартамента, където живеел мъжът.

реклама

Когато се събудил той вече лежал в ковчег и предстояло да бъде поставен в хладилната камера на сливенското гробище, защото близките му са в САЩ.

Все още не е ясно как точно са обявили човека мъртъв. Но му е бил издаден смъртен акт, където като причина за смъртта е записан инфаркт.

Документът е анулиран час след като мнимият мъртвец седнал в ковчега и едва не предизвикал нервна криза сред санитарките.

Късно следобед в сряда възрастния мъж е настанен в отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимнски”, предприети са животоспасяващи действия.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Сачева: 40 лв детски добавки са право на всяко дете да ги получи

реклама Снимка профил ФБ Днес във Велико Търново министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, коментира, че всички деца имат право да получат добавката от 40 лв. Родителите трябва да подадат заявление в отделите за социално подпомагане, за да я получат. Тя коментира бюджетът в социалната сфера, предвиден за …

Новини
Проф. Костадин Ангелов: Ще включим и студенти в борбата срещу коронавируса

реклама Кадър видео новини.бг Това заяви министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов по време на седмичния брифинг на здравните власти за развитието на пандемията. „Най-големият проблем, пред който сме изправени в момента, е свързан с медиците на първа линия. Всички те са изморени, голяма част от тях са заразени, а …

Новини
NOVA предупреждава: Внимавайте с гумите „втора ръка“

реклама Кадър видео Нова ТВ Зрители на NOVA подават сигнали за некоректни търговци, които продават надупчени и износени гуми „втора ръка“. Такива сигнали има и в центровете за монтаж и демонтаж. Там вече започна поставянето на зимните гуми. Най-отговорните шофьори вече започнаха да подготвят автомобилите си за зимните месеци. Виждате …