fbpx

В рамките на 5 часа в Пиринско лумнаха три нови пожара

Новини
външна реклама

Снимка pixabay

Поради усложнената пожарна обстановка днес при областния управител на област Благоевград ще се проведе работна среща.

Три нови пожара пламнаха в рамките на 5 часа в област Благоевград във вторник вечер. В огъня има и изгорели къщи, но няма пострадали хора, съобщават от Областната дирекция на МВР.

външна реклама

В 17. 46 ч. вчера, 3 август, в РСПБЗН Сандански е получен сигнал за възникнал пожар в стърнище край с. Любовище. Пет екипа на противопожарните служби в Сандански и Петрич са погасили огъня.

Унищожени са къща – 80 кв. м., покривна конструкция – 150 кв. м., домашно имущество, техника, както и 40 бр. дървета. Причина е установена – скъсан ел. проводник.

По-късно снощи в 23.22 часа в РСПБЗН Гоце Делчев е получен сигнал за пожар, обхванал вила в м. Попови ливади. Един екип е участвал в гасенето на огъня, който е унищожил сградата – 50 кв.м, покривна конструкция – 40 кв.м., домашно имущество и дървен материал. Причина за пламването на огъня е необезопасен комин, пише Днес.

4 минути след полунощ в РСПБЗН-Сандански е получен сигнал за пожар в широколистна гора край с. Петрово, общ. Сандански. Действията по ликвидиране на огъня продължават, но пожарът е овладян и локализиран.

Както е известно, от понеделник голям пожар бушува край с. Бучино, който е втори за 8 дни.

 

В нея ще участват ръководители и представители на териториални органи на изпълнителната власт и институции, имащи отношение към усложнената пожароопасна обстановка на територията на област Благоевград. Ще бъдат набелязани мерки и действия, за поддържане на готовност за реакция, с цел недопускане на пожари и запалвания.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
ДАНС и МВР влязоха в КЕВР

външна реклама ДАНС и МВР влязоха в Комисия за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Органите в момента провеждат акция там, научи NOVA. От комисията заявиха, че оказват пълно съдействие на органите на реда. Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ …

Новини
„Маркет Линкс“: ГЕРБ-СДС първи с 22,5%, БСП – 14,5%, ИТН – 13,5%

външна реклама Кадър видео БТВ Изборите „2 в 1“ за президент и парламент ще стимулират избирателната активност. Това показват резултатите от най-новото социологическо проучване, финансирано и реализирано съвместно от БТВ и „Маркет ЛИНКС“. То е проведено сред 1076 лица над 18 г. в страната в периода 14-20 септември 2021 г., …

Новини
Димитров, КНСБ: Цените на парното ще нараснат двойно

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Ръст на цените и на пазара на тока ще продължи и през следващите месеци. Необходими ли са спешни мерки и какви трябва да са те? Колко време ще продължи инфлацията? В „Твоят ден“ по Нова ТВ темите коментират Пламен Димитров от КНСБ и Васил …