fbpx

Унижи го пред цяла България: Майката на Асен от Хелс китчън побърка зрителите с 3 жени

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Унизи го пред цяла България: Майката на Асен от Хелс китчън побърка зрителите с 3 жени

Клипът виж най-долу в текста.

Най-малката участничка напусна Хелс китчън Цвети за съжаление на много зрители и сега остана банда от четирима мъже и Виолета, на която може би й предстои най-трудната битка.

външна реклама

Колегите й ще се пробват да я отстранят от пътя си и може би си мислят, че това ще е лесно, тъй като макар и добър готвач, няма много борбеност у нея.

Асен е другият участник, който не се набива на очи и тихичко си върши работата в кухнята, но черешката бе гостуването му у дома при Клавдия.

Зрителите се шокираха от появата на четирите дами, които уж майка му е избрала за кандидат-снахи.

Малко пресолиха манджата тук, очаквахме всеки момент да извият снаги в кючеци и да захвърлят дрехите.

Клавдия явно решила да сватосва мамин Асен с жени, които сякаш са излезли от „Ергенът“, защото по принцип всяка нормална жена би избягала с 200 от маминото синче. Жалък сценарий са измислили, направо трагикомедия!

Аз не съм от феновете на Асен, но ако моя фаворит Виолета не победи в сравнение с останалите предпочитам той да спечели сезона.

Шеф Ангелов, неприятна изненада не само за Асен , но и за нас – зрителите на предаването!

И ударихте дъното, успешно! Браво на предаването и на Тупарев, естествено! Дали може и под дъното? Гледам от любопитство, като за последно! Следя… 😁 Но защо изложихте Асен, до такава степен не знам!

Мамо, мамоооо….отново изложи Асен!

Не бих допуснала да подложа синът си на такова унижение….само за да „блесна“ аз!

Самочувствието, в много случаи, е пагубно за имащият го и ти за пореден път го потвърди….мамче!

Ергенът за една нощ😃

Тука смесиха вече няколко предавания – Хелс Китчън, Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, а сега и Ергенът 🤣

Е то бива излагация от страна на майката на Асен ама такова нещо не сме очаквали.Момчето се видя в чудо какво да прави , тая жена ли му търси във ефир и наистина все едно гледаме Ерген номер 3.

Асен видимо се чувстваше неудобно и търсеше спасение в Цвети, която наистина му помагаше.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!